Arvio: Glitteriä kaikkialle!

Esittelin jokin aika sitten The Body Shopin joulutuotteita. Erotin postauksesta yhden joulutuotteen, jonka halusin esitellä ihan erikseen. Kyseessä on The Sparkler All Over Shimmer -hohtopuuteri.

Sinälläänhän tällaisessa glittertuotteessa ei ole mitään uutta, mutta tämä on kaiken kimalluksen lisäksi hajustettu The Body Shopin Vanilla Brulee -kausituoksulla. Hajustettu kimallusasia; pakko testata!

Parfyymipullomainen olemus antaa vinkin tämän enkelipölyn tuoksuvasta sisuksesta. Rakastan vanhojen hajuvesipullojen estetiikkaa, joten The Sparkler vetosi minuun ulkomuodoltaan heti.

Glittersuihku on hyvin kimaltavaista ja parin suihkauksen jälkeen ainakin vaatteet on laitettava vaihtoon, mikäli garderoobiin ei ollut tarkoitus lisätä minkäänmoista loistetta. Iholla hohtoefekti on selvä ja saattaisipa joku syytellä diskopalloksikin mikäli ilkeälle päälle sattuisi.

Tuoksu jää iholle vienona, mutta selvästi erottuvana, pehmeänä vaniljana. Kerrassaan herkullista, mutta missähän tapahtumassa tällaista tuotetta käyttäisi? Pikkujouluissa, jouluaattona dekolteeta höystämässä tai kenties jopa uuden vuoden rakettisateessa? Erityistilaisuuden tämä tuote vaatii, ehdottomasti. Olen omaa kappalettani pihistellyt ja säästellyt, ettei nyt vain tulisi turhaan käytettyä: glitter herättää minussa tiettyjä arvokkuuden tunteita. Vaikkapa tuskin tämän kimalluspurkin pohjaa nähdään (kovallakaan käytöllä) ennen uutta vuotta 2030.

Hohtopuuteria on myynnissä paitsi vaniljaisena, myös muissa kausituoksuissa. Reilun parinkympin hintaansa nähden tuote on aika arvokas ja sopiikin parhaiten glitterharakalle, jolla on jo kaikkea. Paitsi tietenkin tämä tuoksuva kimallusjauhe.

Tuoksuva hohtotuote: lumoavaa luksusta vai tavattoman turhaa?

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Comments

  1. Siis onhan tälläiset nyt aivan turhia, mutta ah niin ihania! En yhtään hämmästyisi, jos toteaisin puolen vuoden päästä omistavani kuitenkin tälläisen. Kaikki, mikä kimaltaa, on syytä omistaa. :’D

    • Mulla on vähän taipumusta samanlaiseen ”ai siinä on glitteriä no kyllä mä sitten sen ostan”-ajatteluun ^_^ Kimallusasiat nyt vaan on niin kivoja! Ihan sama vaikka olisin diskopallo! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework