Arvio: Galakseja luomilla

Nähtyäni IsaDoran voidemaiset luomivärit syksyllä, minun oli vain pakko kotiuttaa yksi sävyistä: tummansinisellä pohjalla villisti glitteriä hohteleva Galaxy.

Luomiväri oli verrattain hinnoissaan, sillä tällä 2,1ml pakkauksella on hintaa peräti 16 euroa. Onnistuin kuitenkin käyttämään tähän alekuponkeja (kuinkas muuten) ja poistuin kaupasta vain kymmenen euroa köyhempänä. Hinta on silti mielestäni kallis, sillä esimerkiksi Cliniquen voidemaisissa luomiväreissä tavaraa on peräti 5ml eikä hintaa ole muistaakseni edes kahta kymppiä.

Sävynä Galaxy on kuitenkin sen verran uniikki, että se oli omaksi hankittava. Kuten näkyy, pohja on hyvin tumma yönsininen ja siinä kiiltelee erivärisiä glitterhileitä. Hippusia löytyy niin turkoosin, pinkin kuin hopeisenkin sävyissä ja kyllä meinaan kimaltaa! Tämä luomiväri löytyy laatikosta ”vain iltakäyttöön”, vaikka noin muuten en automaattisesti lue tummaa tai edes glitteristä luomiväriä pelkästään bileisiin sopivaksi.

Luomella tämä voidemainen luomiväri ei ollut aivan niin pigmenttinen kuin aluksi luulin. Sävy vaatii kerrostamista, jotta se on tarpeeksi syvä yksin käytettäväksi. Muuten tämä toimisikin oivana glitterlisänä esimerkiksi mustan päälle, mutta hankin sävyn juuri sen takia että voisin käyttää sitä yksinään. Tummansinisessä pohjassa on myös hienoista hohdetta, jonka loiston haluaisin toistuvan luomella paremmin.

Illalla valaistus oli valitettavan huono, joten silmämeikkikuvissa saatte tyytyä vain hopeisen glitterin loisteeseen. Tosin näistäkin kuvista jo huomaa, että luomiväri on ki-mal-ta-va: aivan nappi valinta niin pikkujouluihin, uuteen vuoteen kuin wapun bileisiinkin. Kaverina luomella on Fyrinnaen Nijiro.

Kerrostamisen lisäksi IsaDoran luomiväriin pätivät yleiset nestemäisen luomivärin lainalaisuudet: levittäessä on oltava suhteellisen nopea ja kerrostus onnistuu vain tiettyyn pisteeseen asti, ennen kuin luomiväri alkaa paakkuuntua luomelle rumannäköisesti. Pysyvyydessä en huomannut mitään ongelmaa, kun pohjustajana toimi tuttuun tapaan Urban Decay Primer Potion. Puhdistus oli suhteellisen helppoa, kun pyyhin luomet ensin perusrasvaan kostutetulla vanulapulla ja vasta sitten läträsin varsinaisen puhdisaineen ja veden kanssa loputkin meikit pois. En saanut glittereitä silmiin siis 🙂

Arvosana: 4 / 5

Olisin pelkän laadun perusteella antanut Cream Mousse -luomivärille vain kolmosen, mutta uniikki sävy nostaa pisteet neloseen. Kyllähän minä tätä tulen käyttämään, vaikka vähän saa kerrostaa 🙂 Suosittelen tätä superglitteristä tykkääville, joita ei haittaa luomivärin työstö hieman pidempään, saati kalliimpi hinta verrattuna muihin vastaaviin.

Tässä meikissä käytin lisäksi Face Helsingiltä testiin saamaani Miyon Glam Eyes -lineria*, joka on aika perinteinen kirkkaalla pohjalla varustettu kultainen glitterrajaus. Levitin sen tässä yksinään ripsirajaan, mutta oikeastaan se vaatisi pohjalleen tumman rajauksen päästäkseen kunnolla esiin. Miyon glitterliner kuitenkin pysyy todella hyvin, eivätkä hileet varise poskille missään vaiheessa iltaa. Suosittelen sitä edulliseksi juhlameikin piristykseksi kenelle tahansa 🙂 Tämän kanssa ei tarvitse pelätä glitterövereitä.

Eli IsaDoran luomiväri glitteriä rakastavalle, ja Miyon rajaus vain hieman säihkettä haluavalle 🙂

Glitteriä vai mattaa?

* tuote saatu testiin Face Helsingiltä blogia varten

I tested IsaDora Cream Mousse Eye Shadow in shade Galaxy.

+ unique, awesome shade: dark blue base with pink, turquoise and silver glitter
+ loads of sparkle!
+ fairly easy to apply

– not so pigmented as I expected: layering is required
– however you can’t layer too much, otherwise the eyeshadow goes all clumpy on lids
– cream shadows dry fast so you got to be quick with the application
– over-priced: 16 euros / 20 dollars / 13 pounds per 2,1ml

I would have given this a 3 but the unique shade brought the grade up to 4 / 5.

I also tested Miyo Glam Eyes Glitter Liner:

+ quite basic glitter liner with clear base
+ does stay on very well, no glitter on cheeks 🙂
+ adds a little boost to a basic make up without being over-sparkly

– for more stunning look this liner has to be layered on a dark liner

So IsaDora for glitter lovers and Miyo for those who want more natural look 🙂

Comments

  1. Kiva kuitenkin että hankit sen! Yksinään tuossa swatchissa tuntuu kimaltavan ihanasti, mutta silmäluomille levitettynä tosiaan vähän hailakka.

    Itse olen käyttänyt näitä IsaDoran voidemaisia luomivärejä myös rajauksena, siinä pääsevät ehkä värit vielä paremmin esiin. 🙂

    • No rajauksena tätä saa kyllä kerrostaa aika paljon, että näkyisi muutakin kuin epämääräistä glitteriä :/ Eli tässä tuo pohja on todella vähäpigmenttinen. Tumman luomivärin tai rajauksen päälle kuitenkin ihanteellinen.

      Olen iloinen, että tämän hankin kun tykkään glitteristä niin kovin 🙂 Ja tässä sitä riittää, vielä monessa värissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework