Arvio: Evo The Therapist -hiustuotteet

Evo on verrattain uusi kampaamosarja, jonka design poikkeaa huomattavasti tavallisista puteleista. Pullot ovat kulmikkaita ja tekstillä täytettyjä, jokaiselle sarjalle on oma tekstivärinsä. Evon periaate on ”does not contain” eli ”tuote ei sisällä”: heidän tuotteitaan ei mainosteta tietyillä trendiainesosilla tai kummastusta herättävillä markkinointiväitteillä. Merkin mainosjulisteet ovat taiteellisia ja massasta poikkeavia, niitä ei edes tajua hiustuotemainoksiksi! Mä muuten niiiin haluaisin tuon ponimainoksen julisteeksi seinälle, se on ihana!

Valitsin itselleni testiin kosteuttavan The Therapist -sarjan, joka lupaa elvyttää kuivia ja karheita hiuksia. Tuotteiden kuvaustekstit kannattaa lukea ajatuksella, ne ovat aika hauskoja.

Evo The Therapist Shampoo

Sekä shampoossa että hoitoaineessa on voimakas, jopa vähän maskuliininen tuoksu. Yllättäen tuoksu ei kuitenkaan jää hiuksiin voimakkaana. Shampoo on sulfaatiton, joten se sopii etenkin värjätyille hiuksille: sulfaatittomat shampoot pesevät hellävaraisemmin, joten väri pysyy yllä pidempään. Pesen yleensä hiukset kahdesti peräkkäin shampoolla, joten lopputulos on sulfaatittomuudesta huolimatta puhdas. Yksikin pesu kyllä riittäisi, jos hiukseni olisivat yhtään ohuemmat.

Shampoo tuntuu hellävaraiselta ja lopputulos on suht sileä. Hiukset eivät ole silikonisen liukkaat vaan ilmavan tuntuiset ja hieman pehmeämmät kuin normaalilla shampoolla pestessä. Mitään ooh-reaktiota shampoo ei kuitenkaan herättänyt, vaan putosi minulla ”ihan ok”-kategoriaan.

Evo The Therapist Conditioner

Hoitoaine sen sijaan tuntuu silottavammalta. Huuhtelun jälkeen hiukset ovat pehmeät, mutta eivät edelleenkään silikonisen liukkaat tai päätä myöten menevät. Paremman ja siloisamman lopputuloksen saa, jos malttaa ennen hoitoaineen levitystä kuivata hiukset pyyhkeellä pikaisesti. Myös vaikutusajan pidennyksellä huomasin välittömästi positiivisemman vaikutuksen, eli päädyin pitämään hoitoainetta järjestäen yli kaksi minuuttia hiuksissa jotta lopputulos olisi maksimaalisen sileä.

Tykkäsin hoitoaineesta ja sen tuomasta ilmavasta, sileästä tunteesta. Luulen, että tämä voisi olla superhyvä kaksikko ohuille mutta pörröisille hiuksille! Minun paksu tukkani vaatii hieman lisäapuja, jotta jo pesuvaiheessa saan reuhkan mahdollisimman silkoiseksi ja pehmeäksi.

Shampoon ja hoitoaineen hinta on 22 euroa.

Evo The Therapist Great Hydrator Moisture Mask

Now we’re talking! Tämä kosteuttava naamio nousi suosikikseni The Therapist -tuotteista. Naamiota voi käyttää hoitoaineen sijasta (pidemmällä 3-5 minuutin vaikutusajalla) tai sen lisäksi kosteusboostina. Kuten varmaan arvaattekin, päädyin jälkimmäiseen käyttötapaan. The Great Hydrator silottaa tukan todella mukavan tuntuiseksi, mutta hiuksissa säilyy edelleen ilmavuus ja noste. Tykkään, tykkään, tykkään! Ainoa juttu joka mua kismittää, on vaikutusaika. Kaksi minuuttia nyt vielä keksin muuta tekemistä suihkusssa mutta viisi minuuttia alkaa olla jo aika pitkä aika kuoria kroppaa, sheivata ja tanssahdella kylmissään laattalattialla. Myös naamiossa on sama, patsulimainen tuoksu.

Kosteuttavan naamion hinta on 27 euroa.

Evo antoi itsestään oikein hyvän ensivaikutelman ja seuraavalla kerralla kun merkkiin palaan, perkaan testiin saamiani muotoilutuotteita. Siltäkin puolelta löytyi kivoja juttuja!

Evoa maahantuo IdHair ja heidän sivuiltaan voi myös näitä (ja superhyviä Sexy Hair -tuotteita, vink vink) tilata. Ihanaa on, että Evon tuotteista löytyy myös edullisempia alle kymmenen euron matkakokoja. Näin tuotteita pääsee kokeilemaan hieman edullisemmin.

 

Miltä brändi kuulostaa? Oletko jo päässyt tutustumaan siihen?

 

Tuotteet saatu testiin pr-tapahtumasta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Mullakin odottelee tuo shampoo ja hoitoaine testaamistaan, mutta sait mut kyllä eniten kiinnostumaan tuosta naamiosta! 😀 Pakko testata sitä jossain vaiheessa. Munkaan paksu tukka ei ihan millä tahansa tuotteilla kesyynny, vaan vaatii supersilotusta pörröjen häätämiseen 😉

    • Hintaahan näissä on, mutta mun kokemuksen mukaan näitä kampaamoaineita tarvitsee kerralla paljon vähemmän kuin halvempia markettituotteita. Tai ainakin mulla sama hoitavuus saavutetaan jo pienemmällä määrällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework