Arvio: Detox-kasvohoidossa Sf-Clinikenissä

Joku lukijoistani saattaa muistaa vierailuni Miira C -kauneushoitolaan vuonna 2012. Sittemmin kyseinen hoitola on vaihtanut omistajaa ja nimikin on muuttunut Sf-Clinikeniksi. Hoitolasarja on kuitenkin pysynyt samana, eli Diego Dalla Palma on edelleen käytössä meikkien puolella ja saman firman RVB-ihonhoitosarja hoidoissa. Paitsi perinteisiä kauneushoitoja, hoitolassa tehdään myös laitehoitoja ja injektiohoitoja. Muun muassa suositut radiofrekvenssihoidot löytyvät valikoimasta.
Ihoni on kenkkuillut koko syksyn ajan. Ensin kasvot kuivuivat täysin ja toisen silmän ympärille alkoi ilmestyä atooppista ihottumaa (josta olen sittemmin saanut nauttia myös muualla vartalossani). Loka-marraskuun jälkeen kasvoilleni alkoi ilmestyä lukuisia epäpuhtauksia ja epäilinkin jo syyksi kaikkea ruokavaliosta aikuisiän akneen. Kipeitä patteja ilmestyi etenkin otsaan, kulmakarvoihin (mitä ihmettä?!), huulten alueelle ja leukaan. Osa paiseista oli selkeästi tulehtuneita ja kipeitä, osa taas tavallisia valkopäitä. Eikä mustapäidenkään esiintyminen nenän alueella varsinaisesti vähentynyt…

Joulukuussa aloin olla jo epätoivoinen, sillä ihoni ei koskaan ole ollut yhtä huonossa kunnossa: lukuisia finnejä, atooppista ihottumaa ja pintakuivuutta oli siihen malliin, että olin jo aivan hukassa. Otin yhteyttä RVB-ihonhoitosarjan edustajaan, joka suositteli minulle kasvohoitoa Sf-Clinikenissä jotta ihoni saisi juuri oikeanlaiset tuotteet ja kosmetologi pääsisi arvioimaan tilan vakavuuden. Sain ajan varatuksi mukavasti juuri ennen joulua.

Sf-Clinikenissä minut otti vastaan ystävällinen ja ihana Katri, joka puhdistettuaan ihoni suositteli ehdottomasti Detox-hoitoa. Detox-kasvohoidon on tarkoitus olla sekä puhdistava että syväkosteuttava ja ihoni todella tarvitsi hoidon molempia ominaisuuksia. Kiitollisena otin hoidon vastaan ja kaiken päälle toivoin vielä mekaanista puhdistusta.

Olen ollut aiemmin kasvohoidossa kosmetologikoulu Hymyssä ja siellä kasvohoito oli todella hemmotteleva kokemus. Sf-Clinikenissä tunnelma oli hemmottelun sijaan lääketieteellisen kliininen ja tehokas. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, sillä RVB-sarjan ihonhoitotuotteet ovat jo ulkoasultaan hyvin lääkemäisiä ja yksinkertaisia ja näin hoitolan tunnelma mukailee sarjan arvoja.

Toki Detox-hoitoon sisältyi myös rentouttavaa hierontaa ja rauhallista musiikkia, mutta pääpaino oli ihoni analysoinnissa ja sen hoidossa. Katri totesi heti etenkin otsani todella pintakuivaksi, mutta samalla ihoni on T-alueelta epäpuhdas. Posket ja silmänympärykset taas huutavat kuivuuttaan. Oli ihanaa saada kosmetologin tarkkanäköinen arvio ihon kunnosta ja esitinkin jatkuvasti tarkentavia kysymyksiä hoitoni tekijälle.

Odotin hieman jännityksellä mekaanista puhdistusta, sillä kyllähän se aina hieman sattuu. Katrin otteet olivat kuitenkin erittäin hellät, ja jollain sairaalla tavalla jopa nautin puhdistavasta toimenpiteestä! Mustapäiden puristelu tuntui lähinnä pienenä kipristelynä enkä kokenut suurta tuskaa sen aikana. Katrin otteet olivat hyvin ammattimaiset ja hoidon jälkeen iho näytti heti paremmalta.

Yllätyin etenkin siitä, ettei hoidon jälkeen kasvoissani näkynyt minkäänmoista punoitusta. Edes nenässä tai muualla mekaanisen puhdistuksen alueella en huomannut punaisuutta: tämä johtui Katrin mukaan rauhoittavasta mustikkaa sisältävästä naamiosta, joka kasvoilleni lopuksi levitettiin.

Sf-Clinikenin Detox-hoito poikkesi huomattavasti aiemmista kasvohoidoistani, jotka ovat keskittyneet lähinnä hemmotteluun. Hoidon vaikutukset näkyivät ja tuntuivat parin viikon ajan, sillä pyhien aikana en saanut kasvoihini ainuttakaan näppyä ja iho tuntui selvästi rauhallisemmalta. Toki käytin minimimäärän meikkiä ja jatkoin tunnollisesti testiin saamieni hoitotuotteiden käyttöä, joilla varmasti oli osavaikutuksensa asiaan.

Suosittelen Sf-Clinikeniä kasvohoitoon ihmiselle, joka toivoo hoidoltaan ennen kaikkea tehoa ja tarkkaa analyysia ihostaan. Erilaisia laitehoitoja saa yhdistettyä muihin hoitoihin, joten valittavana oleva paletti on monipuolinen ja hoidoista voi koota juuri omalle iholleen sopivan kokonaisuuden. Sf-Clinikeniä kuvailisin sanoilla ”lääkärimäinen”, ”kliininen” ja ”tehokas”. Rentoutumista kaipaavalle hoitola ei ehkä ole se optimaalisin hoitopaikka, mutta tällaiselle ihonhoitokriisissä painiskelevalle bloggaajalle Sf-Cliniken oli enemmän kuin hyvä valinta.

Detox-kasvohoidon hinta on 80 euroa tunnin hoitoajalla ja muu hinnasto löytyy täältä.

Mitä sinä toivot kasvohoidolta? Onko sinulla ihonhoitopulma, johon kaipaisit ratkaisua? 🙂

Sain testata hoitolaa ilmaiseksi. Jutussa esittämäni arvio on kuitenkin omani, sillä olin aidosti tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Ihanaa, että sait apua ihoosi. <3 RVB SKINLABIN tuotteet on ehdottomia lemppareitani ja niillä saa ihon nopeasti hyvään kuntoon. Oma iho jotenkin erityisesti tykkää niistä. Tällä hetkellä iho melko hyvässä kunnossa ja se lähinnä kaipaisi kiinteytystä ja siihen tarvitaankin sitten laitehoitoja.

    • Muakin jotenkin kiehtoo laitehoidot, vaikkei niihin vielä olisi varsinaista tarvetta 🙂

      Kiitos paljon RVB-vinkistä, se oli tosiaan ihoni pelastus <3 Nyt kun sain oikeanlaiset hoito-ohjeet kosmetologilta ja vielä tuotteet mukaan matkaan, on ihoni voinut paljon paremmin. Jatkossakin aion turvata useammin ammattilaiseen, enkä pähkiä eri tuotteita yksikseni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework