Arvio: Clinique Beyond Perfecting -meikkivoide

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minut kutsuttiin Cliniquen ihoanalyysiin Sokos-tavarataloon ja tapahtumasta sain mukaan merkin uutuusmeikkivoiteen, Beyond Perfectingin. Ihoanalyysista kerron lisää myöhemmin, kun olen testannut pidempään saamiani rasvoja, voiteita ja geelejä, mutta tämän uuden meikkivoiteen halusin esitellä teille aiemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beyond Perfecting kertoo olevansa sekä meikkivoide että peiteaine samassa pullossa. Näin meikkivoidetta käyttävän on helppo säädellä peittävyyttä päivittäisen tarpeen mukaan: joskus riittää pelkkä kasvojen keskiosan kevyt peitto, toisinaan taas kaipaa vahvempaa pohjaa koko kasvoille. Beyond Perfecting on pakattu paksuun lasipulloon ja pumpun sijaan siinä on pehmeä, iso applikaattori.

Aluksi hieman kammoksuin applikaattorin hygieenisyyttä, mutta toisaalta valmistaja on varmasti ajatellut nimenomaan sitä aspektia jo valmiiksi. Koin kuitenkin helpoimmaksi tavaksi levittää yhden raidan applikaattorilla kämmenselälle ja viedä siitä voiteen kasvoille joko sormin tai siveltimellä. Näin sain säädeltyä voimakaspigmenttisen aineen peittävyyttä optimaalisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä nakunaama, jolla näkyy taas olevan jonkinlainen räjähdys menossa. Saan usein kuulla kehuja hyvästä ihostani, mutta se ei todellakaan ilman meikki- ja peitevoiteiden apua ole sitä. Näiden kuvien ottamisesta on noin kuukausi aikaa ja tällä hetkellä napakka ihonhoitorutiini on hieman helpottanut ihon kanssa kamppailua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä tulos yhdellä kerroksella Clinique Beyond Perfecting -meikkivoidetta. Aika hyvä peitto, etten sanoisi! Finnien ja punaisten kohtien päälle sain taputella voiteen hieman tarkemmin, mutta paksu voide levittyi yllättävän kivuttomasti iholle. Työstöaikaa ei kuitenkaan ole loputtomiin, vaan varsinkin ohuelti levittäessä saa olla toimissaan kohtuullisen nopsakätinen. Hieman ekstrapeittoa olen taputellut myös silmänalusille, ne kun tuppaavat olemaan harmittavan tummat aina välillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beyond Perfecting jättää iholle paksun, mutta kuulaan näköisen pinnan. Silmänalusilla voide karkailee juonteisiin ilman puuterointia, mikä tosin minulla on enemmän sääntö kuin poikkeus. Vaalein sävy, Alabaster, on minulle vielä liian tumma mutta kesällä varmasti hyvä. Kalmosävyä ei siis tästä(kään) meikkivoiteesta löydy.

Lopputulos jää sen verran kiiltäväksi, että kiinnitän meikkivoiteen mielelläni ohuella kerroksella puuteria. Varsinkin nenänpielistä voide alkaa karkailla päivän mittaan ilman kiinnitystä ja ihohuokoset korostuvat ikävästi, joten suosittelen ehdottomasti puuteria tämän kanssa. Onneksi puuteroinninkaan jälkeen meikkivoide ei näytä maskimaiselta ja tuntu iholla on mukava. Beyond Perfecting mainostaa itseään myös kosteuttavuudella, mutta sitä en voi sanoa voidetta käyttäessä kokeneeni: paksu koostumus tarraa helposti kuiviin kohtiin kiinni ja korostaa niitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylläolevassa kuvassa meikkivoiteen päälle on levitetty Sensain irtopuuteri.

Suosittelen Beyond Perfecting -meikkivoiteen levittämiseen kevyttä kaksoisharjassivellintä (ns. skunkkia) tai kevyen jäljen tuovaa meikkisientä, kuten munanmuotoista Beauty Blenderiä. Sormin meikkikerroksesta ei tule makuuni tarpeeksi ohutta, vaikkakin ihon lämpö lisää työstettävyyttä kiitettävästi. Skunkkisiveltimellä levitän voidetta yleensä kasvojen keskiosaan kevyesti ulkoreunoille häivytellen ja lisään erikseen sormilla lisäpeittoa silmänalusille, nenänpieliin ja punoittaville näpyille.

Vaikka tämä ei ihan ideaalisti toimi minulla meikkivoiteena, miksi se sitten on keikkunut reissukassissani mukana jo kuukauden ajan? Siksi, että Beyond Perfecting toimii erinomaisesti kevyempään meikki- tai BB-voiteeseen sekoitettuna. Sekoittamalla Cliniquea vaaleampaan BB-voiteeseen voin säädellä paitsi sävyä myös koostumusta. Runsaspigmenttinen voide tuo lisäpeittoa ja BB-voiteesta (yleensä Kate-merkin Japanin-tuliainen) saan kosteuttavuutta ja aurinkosuojan. Cliniquen konsulentti vinkkasi, että Beyond Perfectingiä voi sekoittaa huoletta myös lempparipäivävoiteeseensa: näin saa kevyesti peittävän, kosteuttavan tuotteen helposti, sillä uutuusmeikkivoide on nimenomaan suunniteltu myös tähän sekoitteluun erityyppisten tuotteiden kanssa.

Beyond Perfecting -meikkivoiteen hinta on noin 42 euroa ja se on nyt saatavilla tavarataloista, jotka myyvät Cliniquea. Ainakin Tampereen Sokokselta bongasin näitä jo.

 

Kiinnostaako uutuus? Kaipaatko meikkipohjaltasi peittävyyttä vai kuulautta?

 

Tuote saatu testiin maahantuojalta.

Comments

 1. Uuu, vaikuttaa kyllä kivalta, ja näyttää hyvältä! Mullekin tuo Alabaster on varmasti ihan liian tumma, jopa kesälläkin. Buhuhuhuu.

  • No on kyllä ihan liian tumma sulle 🙁 Todella kummallista, että tänne Suomeen harvemmin edes tulee niitä vaaleimpia sävyjä. Kuka ne sitten käyttää jos ei me?! 😀

  • Tummahan se 🙁 Ranskattaret taitavat oliivi-ihoineen hallita meikkivoidevärimaailmaa, mikä on meille suomalaisille harmillinen juttu. Luulisi, että varsinkin talvisävyinä olisi monta astetta vaaleammille meikkivoiteille kysyntää ja paljon.

 2. Mä tykkään kuulaista ja kevyistä meikkipohjista. Mä olen pari kertaa tätä ehtinyt testailemaan, mutta iho on ollut noilla kerroilla tosi hyvässä kunnossa, olen vähän pidätellyt arviotani, kun haluaisin testata tätä myös silloin, kun ihoni on kuivempi. Että tarrautuuko, koska juuri tuota kosteuttavuutta mullekin mainostettiin.

  • Mulla ainakin nenänpieliin ja nenään (hilseilevät kuivuuttaan aina välillä) tarrautui tämä voide kiinni. Jos tykkäät kevyemmästä jäljestä, suosittelen tosiaan tuota skunkkilevitystä tai muuten vaan todella kevyttä otetta. Tässä meinaan on poweria, joka on välillä sekä huono että hyvä juttu 😀

 3. Tykkäsin tästä, tykkäsin kovasti! Haaveilen siitä että iho päivettyisi kevään/kesän myötä iiihan hitusen, että tää sävy olisi mullekin parempi!

  • Joo, sulla tää näyttikin tosi hienolta! Pieni päivetys on ok, mutta muuten aion kyllä piiloutua tukevan suojakertoimen alle 🙂 Terveisin nimimerkki ”26vee ja aurinkoryppyjä APUA”

 4. Mullakin odottelee tuo Alabaster testivuoroaan 🙂 Saa nähdä miten mulla käy! 😀 Peittävyys vaikuttaa ainakin hyvältä, mutta toisaalta suosin enemmän ohuita ja kevyempiä meikkivoiteita. Sävy on varmaan mullekin hippasen liian tumma tähän aikaan vuodesta.

  • Hei testaahan tämä mitä pikimmiten, haluan nähdä muiden arvioita tästä! 🙂 Mä tykkään tässä siitä, että peittävyys on helposti kerrostettavissa: kevyemmällä otteella lopputuloskin on kevyempi. Sävy tosin saisi kyllä olla vaaleampi…

 5. Onpas hyvä peitto! Jännä kyllä miten hankala on saada tarpeeksi vaaleita pohjia. Joko niitä ei tehdä, tai sitten niitä ei tuoda Suomeen (?!).

  • On! Peittokyky tällä voiteella on todella hyvä.

   Kuten Mari aiemmin kahvihuoneella vinkkasi, johtuu vaaleiden pohjien puuttuminen siitä että eniten meikkivoiteita ostavat keski-ikäiset. Vanhemmilla naisilla iho on yleensä tummempi (auringon vaikutukset ja luonnollinen tummeneminen), joten tummemmat meikkivoiteet yksinkertaisesti myyvät paremmin. Ja myyntilukujahan aika monet sisäänostajat sitten tuijottavat valikoiman laajuuden kustannuksella :/

   Tosin tämä ei selitä sitä, miksi Lumenellakin monet sävyt ovat todella tummia ollakseen suomalaiselle iholle suunniteltuja. Ne kun eivät ole niin kalliita ja käyttäjissä on varmasti paljon nuorempiakin. Vai ollaanko me kauneusbloggaajat vain jotenkin omituisen vaaleaa porukkaa, kun kaikki itkevät niiden vaaleimpien sävyjen perään? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework