Arvio: Benecos-huulipuna, sävy Marry Me

Benecoksen huulipuna* on ensimmäinen luonnonkosmetiikan huulipuna, jota pääsin kokeilemaan. Ja tämä kyllä ylitti odotukset!

Luonnonkosmetiikka on varsinkin värikosmetiikan osalta hieman arpapeliä: alalla on jo hyviä ja pigmenttisiä tuotteita, mutta löytyypä niitäkin toimijoita, jotka ratsastavat ”luonnollisuuden” buumilla ja tekevät tuotteita jotka joko eivät täytä ekosertifikaattien kriteereitä tai ovat yksinkertaisesti huonoja. Näin on tietenkin myös normikosmetiikassa, mutta silti mielikuvissani liitän useammin luonnonkosmetiikkaan tietyn epävarmuuden lopputuloksesta. Toisin sanoen, jos ostan värikosmetiikan tuotteen tuntemattomalta normikosmen edustajalta, odotan jostain syystä saavani paremman tuotteen, kuin jos ostaisin vastaavan tuotteen tuntemattomalta luonnonkosmetiikkabrändiltä. Nyt alkaa tosin minunkin mielipiteeni asian suhteen muuttua… 🙂

Benecoksen suhteen ei tarvinnut pettyä. Karkkipäivän Sanni on tosin jo antanut hyvät arviot kyseiselle merkille, joten ihan sokkona en lähtenyt huulipunaa testaamaan.

Marry Me osoittautui oikein ihanaksi, pehmeästi levittyväksi, marjaisan punaiseksi punaksi. Tämä on huulilla erittäin kosteuttavan tuntuinen (INCI kertoo, että Benecoksen punat sisältävät heti listan alkupäässä erilaisia öljyjä) ja miellyttävä käyttää. Pigmenttiä ja ennen kaikkea hohtoa löytyy myös, ja puna pysyy huulilla siinä missä normikosmetiikankin huulipuna.

Benecos lipstick, Marry Me.

Erityisesti minua ilahduttaa huulipunan hinta: alle kympin! Aion ehdottomasti jatkossa hankkia lisää Benecos-punia, sillä hinta-laatusuhde on näissä erinomainen ainakin tämän yhden sävyn perusteella. Benecosta saa ostettua esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta, Biodellystä ja EcoBeautysta.

Hey, sailor! ^_^

Onko teillä kokemuksia Benecoksesta tai muiden luonnonkosmetiikkamerkkien huulipunista? 🙂

*huulipuna saatu testiin Ekovistalta

I got to test Benecos lipstick in shade Marry Me and I’m absolutely thrilled! This has really good pigmentation and moisturising content, and it stays on as well as ”normal” lipsticks. I can happily recommend this to anyone whose in search for eco sertified lipstick with low price tag 🙂 Price for this beauty is under 10 euros (12 dollars)!


Have you tried eco lipsticks? 🙂

Comments

    • Totta! Luomiväreistäkin olen lukenut positiivisia arvioita, mutta en itse ole päässyt vielä kokeilemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework