Arkistojen kätköistä: hohdehumala

Kaivetaanpa arkistojen kätköistä yksi kesäisempi meikki!

Tästä meikistä ei todellakaan puuttunut hohdetta ja tykkäsin siitä peräti niin paljon, että tein sen myös parina seuraavana päivänä. Joskus jokin juttu vain toimii ja siitä haluaa ottaa kaiken irti.

Tässä meikissä on esittelyn arvoista runsas hohde etenkin silmän sisänurkassa ja kulmaluulla. Välillä niissäkin voi vetää ihan överiksi, sanoa koko meikin voimin että tässä muuten ON luomiväriä. Maksimaalinen hohto on taattu MACin pigmentillä Gold Mode, joka ilmestyi aikoinaan Hello Kitty -kokoelmassa ja jonka ostin jälkikäteen blogikollegalta käytettynä. Kiitos vaan Heidi hyvistä kaupoista, Mode on päässyt kovaan käyttöön!

Hohteen lisäksi kasvoille ei tarvitse juuri muuta: kevyt pohja, hiukkasen poskipunaa ja rento huulikiilto riittävät. Näitä arkistokuvia katsellessa tulee kyllä älytön ikävä alkusyksyn valoisuutta! Kuluvalla viikolla en ole kertaakaan saanut otettua hyviä meikkikuvia ihan vain valon puutteen vuoksi. Joudunkin siis perehtymään seuraavaksi valaisinasioihin, josko jostain löytyisi minulle sopiva ratkaisu blogikuvaamiseen.

Hohtoöverit: todellakin vai ei missään nimessä? 🙂

Comments

  1. Mitä, mitä. Mikä se tuolla takana paistaa, ei kait se vaan ole aurinko?!?

    Kaunis meikki ja mun tuli heti ikävä kesää. Mieluummin överit kuin vajarit. 😉

    • No hei just se! Ja tää on kuitenkin otettu syyskuun aikana tää kuva, eli ei kovin kauan sitten.

      Hohdetta kaikille! Myös auringonhohdetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework