Arkistakin arkisempi minä

Pari Electric-ilottelua odottaa luonnoksissa, mutta julkaistaan nyt ensin tämä perus-arkimeikki 😉

Kuvan meikki on minulle hyvin tyypillinen silloin, kun en keksi mitään muutakaan. Käsi hakeutuu automaattisesti ruskeiden mattaluomivärien yhteyteen ja ainostaan rajauksen kanssa jaksan vaihdella tyyliä. Ruskea korostaa kivasti siniharmaita silmiäni, eikä mattaväreissä ole mitään liian provosoivaa mihinkään ympäristöön.

Oikeastaan meikki ei ole aina ihan täysin matta, vaan saatan välillä tehdä kokonaisuudelle ”hohtopesun”: levitän hileistä, vaaleaa luomiväriä kokonaisuuden päälle ja häivytän meikkiä sen kanssa entisestään. Naamatusten eroa tuskin huomaa, mutta jos häivyttely jäi vähän vaiheeseen eikä aikaa ole liiaksi, hilehuuhtelu pelastaa aamun.

Tällaiseen perus-nakuiluun yhdistän yleensä myös hyvin neutraalin kasvomeikin. Varjostukset saatan jättää kokonaan pois, eikä poskipunaakaan kulu kuin hipaisu. Huulilla toimii huulirasva tai väritön kiilto, joten meikin pysyvyydestä ei tarvitse erikoisemmin päivän aikana huolehtia.

Tylsää ja tavallista vai ihanaa ja turvallista? 🙂

Comments

  1. Ehdottomasti ihanaa ja turvallista! Tämä meikki on sellainen ihanan perus, mutta huoliteltu. Vaikkakin ne electric meikit herättävät mielenkiintoa… 😉

    • Kiitos! 🙂 Välillä täytyy mennä takaisin turvalliselle alueelle, että voi sitten Electricin kanssa revitellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework