Arabialaista lookkia

Halusin laittaa kykyjäni koetukselle ja leikkiä uusilla TKB:n luomivärisampleilla, jotka ystävällinen lukijani ja bloginpitäjä Liis lähetti minulle 🙂 Superpaljon kiitoksia Liis, olet huippu! Käykäähän tsekkaamassa Liisin blogi.

Arabiameikkiin minua innoitti Jangsaran tutoriaali. Käytin vähemmän värikkäitä sävyjä enkä millään saanut tehtyä niin tarkkaa jälkeä kuin olisin halunnut, mutta olin silti aika tyytyväinen lopputulokseen. Luomivärit ovat jännän monisävyisiä ja aion ehdottomasti julkaista näistä vielä arvion. Sekä tilailla lisää…

Musta luomiväri ei näy näissä kuvissa niin intensiivisenä kuin pitäisi.

Tässä yleiskuvaa meikistä. Hankalinta oli seurata omaa silmän muotoa verrattuna tutoriaalin silmän malliin. Kun tein varjostuksen samalla tavalla kuin tutoriaalissa, tajusin ettei se toimi oman silmäni muotoon lainkaan. Opin siis matkan varrella ehkä hieman soveltamaan. Onneksi käytin sävyjä jotka olivat lähellä toisiaan, sillä se antoi paljon anteeksi lopputuloksessa.

Oi että kun tykkään näistä TKB:n luomiväreistä!

 Tässä vielä kuvaa eri sävyisessä valossa, nyt värien vivahteikkuus tulee todella esille. Voin kertoa että lopputulos oli näyttävä!

Alaluomen rajaus on Goshin Extreme Art Eyeliner sävyssä 13. Alelöytö vuoden takaa.

Koin todella vaikeaksi myös tuollaisen suoran alarajauksen. Osittain tähän vaikuttaa se, että alaluomeni on todella ryppyinen: levitettävää ainetta ei saa olla liikaa ja käden täytyy olla hyvin vakaa, ja siltikin kulta tuppautui keräytymään poimuihin… ARGH! Ihan kuin tässä ei olisi tarpeeksi, niin juuri tämän silmän alapuolelle on kehittynyt eräänlainen hieman röpelöinen ihottuma joka tietenkin ärsyyntyy siitä kun pumpulipuikolla hankaan rajausta pois ja venytän ihoa eri suuntiin. Ihottuma ei hirveästi kuvissa näy, sillä rasvaan sitä vimmatusti aamuin illoin jolloin se pysyy jotakuinkin näkymättömissä. Iho on kuitenkin siitä kohtaa herkempi ja sainkin meikinpuhdistuksen jälkeen tehdä oikein hemmottelurasvauksen.

Yläluomen rajaus Natural Code Eye Intensifier ja sisärajaus MAC Smolder.

Väsäsin vielä tällaisen tutorial-tyyppisen kuvan käyttämistäni sävyistä, toivottavasti tämä selventää edes hieman. Haluan kyllä ehdottomasti harjoitella lisää tällaisia näyttävämpiä meikkejä, tunne oli hieno kun sain edes vähän sinne päin väkästettyä omin pienin kätösin. Jangsaran tutoriaalit ovat aivan erinomaisia: toisaalta meikin vaiheet näyttävät petollisen helpoilta ja näin ollen tällaisten mämmikourien silmäihottumaisten on hieman tingittävä toteutushaluistaan 😉

Milloin te meikkaatte näyttävästi? Entä onko tutoriaaleista apua, ja millaisista meikeistä sellaisia olisi kiva nähdä?

PS. TKB-arvio luvassa lähiaikoina!

Comments

  1. Oh noi rajaukset! <3 Mullon aina ollu juttu niihin, sanon niitä Kleopatra-rajauksiksi 🙂 Ennen tein itelle aina sellaset kun olin lähössä baanalle. Sitten tajusin, etten oikeasti osaa, vaan lopputulos oli aina suht satunnainen, ja luovutin. Pakko kokeilla taas kun tämän näin!

  2. Mäkin tykkäsin taas vaihteeksi tehdä tuommoset tummat rajaukset, oli hirmu hienot livenä 🙂 Postailen tänään myöhemmin yhden lookin, missä on myös vähän enemmän rajauksia. Karkkipäivä-blogin Sannilla on hyvät ohjeet rajauksen tekoon: http://karkkipaiva.indiedays.com/tag/silman-rajaus/ . Sieltä itekin opin tekemään tuollaisen siipityylisen rajauksen helpommalla. Teininä (ja myös ei ihan niin teininä enää) mulla oli tapana laitella mustaa ensin paksusti ja sitten kostealla pumpulipuikolla muotoilla rajaus… Ei ehkä paras tyyli 😀

  3. Taas kommentoin ikivanhaa postausta, jonka satuin bongaamaan nyt. Onpa taitavasti tehty! Tuokin kultainen suora alarajaus on varmasti ollut vaikea tehdä, mutta näyttää niin varmalta ja yksinkertaisesti toimii. Tosi tasapainoinen ja taiteellinen kokonaisuus!

    • Ei haittaa ollenkaan kommentit vanhoihinkaan postauksiin! 🙂 Kiitos paljon kehuista, tätä oli tosiaan aika hankala tehdä (muistan sen yhä! :D), mutta onneksi lopputulos palkitsi.

      Pitäisi yrittää tehdä uusintaotos tästä, oli meinaan hieno livenä ^__^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework