Apua, meikki-ideat lopussa!

Pilkistyskurkistus synttärilahjaksi saamaani Zuiin luomiväripalettiin. Voisko tässä Fresh-paletissa enempää mun värit olla? Rakastan kultaa, punaista ja ruskeaa. Kaikkien luomivärinappien laatu on satiinisen hohtava, joka ainakin käsikuvassa on turmioksi sävyjen toistuvuudelle. Kuvasin sävyt ikkunaa vasten, joten valo heijastuu väreistä ja saa ne näyttämään haaleammilta kuin ovatkaan. Pohjustajan kanssa luomivärit toimivat kuitenkin juuri niin kuin pitää!

Harmillista on, että olen ehtinyt tehdä vasta yhden kokeiluluontoisen meikin tällä paletilla. Ajattelin nyt kysyä teiltä, minkälaisen meikin haluaisitte nähdä Freshillä tehtynä? Onko jokin sävyistä erityisen kiinnostava ja ansaitsisi täyden huomion, vai olisiko kaikkien sävyjen yhdistelmä mieluinen? Nyt saa ehdottaa ja vinkata inspiskuvia!

Aiemmat Zuii-meikkini löytyvät tämän tägin takaa.

 

Tuliko mieleen ideoita? Apuja kaivataan!

 

Paletti saatu lahjaksi maahantuojalta.

Comments

  1. Tämän linkin takana 101 meikki-ideaa, niistä ehkä numerot 40 ja 50 voisi olla tällä toteutettavissa. 40:ssä on myös vihreää kajalia, mutta voihan sen jättää pois. Tai ottaa mukaan, miten vaan.

  2. Pilkkumeikki jossa keskellä punainen sävy, meikki jossa on sisäpuolikkaalta ulkonurkka vaalea-kulta-ruskea ja luomivaossa punainen. Punainen koko luomella ja kultainen ja/tai ruskea luomivaossa yhdessä tummanvioletin rajauksen kanssa. Alapainotteinen meikki jossa kulta alaluomella ja vaalea&ruskea banaanivarjostuksessa. Mieli suorastaan kihisee ideoita…

    Niin ja kokeile ehdottomasti näiden kanssa myös kultaisena taittavaa violettia/tummansinistä/metsänvihreää luomiväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework