Aniston-tukka kotioloissa: esittelyssä Living Proof

Yhteistyössä Frameda

Jokainen 90-luvun lapsi tai nuori muistaa varmasti sen ajan suurimman tukkatrendin, jonka suosio jatkui 2000-luvun vaihteen ylikin. Sehän on tietysti The Jen Bend, eli Jennifer Anistonin ilmava, raikas ja kevyen näköinen hiusmalli lyhyempine sivuineen. Minullekin tuosta tyylistä leikattiin monesti muunnelma, tykkäsin jo yläasteella ajatuksesta lyhyemmistä sivuista ja kerrostetusta latvasta. Yhä edelleen Jennifer on upea, fiksu ja aikaansaava nainen, joka on näyttänyt taitonsa paitsi elokuvissa myös bisnesmaailmassa. Tänään nimittäin saan esitellä teille Jenniferin ihka oman hiusbrändin, Living Proofin!

Jennifer Aniston ei ole Living Proofille vain mainoskasvo tai maksettu yhteistyökumppani, vaan hän itse asiassa omistaa osan Living Proofista. Jo tämä kertoo että tuotteet eivät ole mitä tahansa tavaraa, vaan ammattilaislaatuisia tuotteita jotka kelpaavat myös Hollywoodin supertähdille. Living Proofin ytimessä on tieteellinen kehitystyö, joka mahdollistaa painottoman tuntuisten ja tehokkaiden tuotteiden luomisen. Living Proofilla on kaksi tärkeää ainesosaa, jotka esiintyvät yhdessä tai erikseen kaikissa tuotteissa: OFPMA ja PBAE. OFPMA on molekyyli, joka luo hiuksen ympärille suojaavan kerroksen tehden hiuksesta tasapainoisemman, sileämmän ja kosteudelta suojatun. OFPMA-tuotteet soveltuvat siis etenkin karhealle, kuivalle ja paksulle hiukselle tuomaan silotusta. PBAE-molekyyli taas on hentojen hiusten juttu, sillä se tuo hiuksiin joustavaa tuuheutta. PBAE ei kuitenkaan pyri karhentamaan hiusta, vaan luo hiuksen pinnalle lisää volyymia – näin hiukset säilyvät silkoisina, mutta tuntuvat paksummilta ja ilmavammilta.

On sanomattakin selvää, että mulle valikoituivat testituotteiksi korjaavat Restore-sarjan pesutuotteet. Muotoilutuotteisiin valkkasin mukaan silottavan No Frizz -suihkeen ja föönaamista helpottavan Blowoutin, joka on yksi Living Proofin tähtituotteista.

Living Proof Restore Shampoo, Conditioner & Instant Repair

Restore-sarja oli todellakin paras valinta blondatulle ja vaurioituneelle tukalleni. Restore-sarja lupaa selvittää takut, palauttaa pehmeyden ja saada hiukset näyttämään entistä terveemmiltä. Hiuksiin jätettävä Instant Repair -hoitoaine lupaa ehkäistä tulevia hiusvaurioita, silottaa ja suojata rasitukselta. Restore-tuotteissa on miellyttävä, kukkainen tuoksu joka jää suihkun jälkeen hiuksiin.

Kampaamolaadun huomaa jo aineiden riittoisuudesta. Restore Shampoo vaahtoaa erittäin runsaasti, vaikka sen koostumus on täysin sulfaatiton! Vaahdon ansiosta tuote on helppo levittää koko päähän, eikä lopputulos shampoopesun jälkeen ole lätsähtänyt. Hiuksissa tuntuu pieni rakenteen tuntu, mutta ne eivät silotu välittömästi. Restore Conditioner -hoitoaine sen sijaan tekee vehnäproteiinin ja OFPMA-molekyylin avulla hiuksista siloisat ja pehmeät. Hoitoaineen ohjeissa ei mainita erikseen vaikutusaikaa, mutta koin pidemmän (noin 3-5 minuutin) ajan parhaimmaksi. Korjaavuudesta ja silottavuudesta huolimatta Restore-tuotteet (molemmat 236ml) sopivat varmasti ohuemmallekin hiukselle, sillä hius ei litisty tai lässähdä hoitavuuden voimasta. Hoitoaineen jälkeen hiukset ovat ilmavat mutta silti pehmeän tuntuiset. Loistavaa!

Instant Repair (118ml) on kosteisiin hiuksiin hierottava, jätettävä hoitoaine jonka kanssa koin annostelumokan ekalla käytöllä. Tätä todella riittää paksuunkin polkkatukkaan 1-1,5 pumppausta, enempää ei tarvitse. Ensimmäisellä kerralla pidin Instant Repairia ”minä tahansa hoitsikkana” ja lutrasin sitä viisi pumppausta tai jopa enemmän… Tuloksena olivat päätä pitkin menevät, kieltämättä supersileät hiukset. Yhdellä pumppauksella Instant Repair tekee hiuksista aivan mahtavan tuntuiset: ilmavuus säilyy, mutta pituudet ja latvat saavat vahvuutta ja ihanaa pehmeyttä. Todella, todella mahtava tuote josta tuli karhean tukkani paras kaveri heti, kun opin annostelun salat!

Living Proof Blowout Styling Spray & No Frizz Weightless Styling Spray

Myös muotoilutuotteet ilahduttivat mua kovin. Brändin tähtituote, lämpösuojallinen Blowout Styling Spray -suihke (148ml) tekee juuri sen minkä lupaa ja kuivaa hiukset ennätysajassa föönin kanssa. Olin pöllämystynyt ekan kerran tuotetta käytettyäni, sillä mun hiukset eivät edes kampaajalla kuivu niin nopeasti. Ehdoton arjen helpottaja, joka tuo hiuksiin myös ilmavaa rakennetta ja hiukkasen tekstuuria. Lopputulos ei ole suolasuihkemaisen karhea, vaan juuri sellainen kevyen huoliteltu niin kuin kampaajaföönauksen jälkeen. Myös Blowoutin etu on pieni annostelu, jolloin myös paksut hiukset saa kuivaksi muutamalla suihkauksella. Tarvitseeko sanoakaan, että myös tämän tuotteen annostelussa mokasin yhdellä testikerralla…

No Frizz Weightless Styling Spray -suihke (200ml) on tavallaan samanlainen kuin Blowout, mutta ei sitten kuitenkaan. Tämä suihke on ennen kaikkea silottava ja sitä kuuluu suihkuttaa hiuksiin runsaasti. Suihke ei sisällä raskaita silikoneja, joten pehmeys ei tee tukasta liimalettiä vaan juuri sopivan sileää. Kosteussuoja tekee jatkomuotoilusta helpompaa ja vaivattomampaa. Ihana suihke niihin iltoihin, kun en käytä fööniä vaan annan hiusten kuivua vapaasti. Hiuksilleni luontainen karheus ei pääse esille, vaikka suoristusrautaa ei käyttäisi lainkaan.

https://m.youtube.com/watch?v=i3G56yrK4gQ

Totta puhuen mua vähän jännitti testata näitä tuotteita. Sarja oli mulle täysin vieras, enkä osannut odottaa näin hyvää toimivuutta mun hiuksissa. Oli ihana testata tuotteita, joista yhdestäkään mun ei tarvitse sanoa ”ei sopinut mulle, mutta voisi sopia X:lle”!

Living Proof on kampaamoissa myytävä sarja, jonka tuotteiden hinta vaihtelee 20-40 euron välillä. Helsingin seudulla myyntipaikkoina toimivat esimerkiksi kampaamot Noir Concept, Salon Pepe Åhman, Parturi-kampaamo Freezy ja H-design.

Jotta yhteistyöstä olisi iloa teillekin, sain maahantuoja Framedalta luvan arpoa teille toisen kahdesta suosikistani. Jos haluat osallistua arvontaan, kerro siis kommenttikentässä haluatko voittaa silottavan ja hiusta korjaavan Instant Repair -tuotteen vai kevyttä rakennetta tuovan, lämpösuojallisen Blowout-föönaussuihkeen! Jätä toimiva sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään (sen näen vain minä) ja tieto siitä kumpi tuote olisi sulle parempi ja miksi. Arvonta päättyy torstaina 12.5. ja otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

 

Onnea arvontaan!

 

Comments

 1. Instant repair: kaikki mikä sidottua, kirjaa ja kosteuttaa on luonnonkiharalle tukalleni nannaa!

  • Ohho, nyt teki autocorrect tepposet! Eli silottavat ja korjaavat tuotteet on aina jeejee 😀

 2. Enpä ollut tällasesta merkistä kuullutkaan ennen tätä. Shampoo ja hoitoaine kuulostavat hyviltä, jos kerta käyvät ohuillekin hiuksille. Mulla nimittäin pitkät ja ohuet hiukset lässähtävät tosi helposti..
  Mulle sopisi varmasti paremmin Instant Repair, koska en föönaa hiuksiani lähes koskaan, ja oon ennenkin pitäny hiuksiin jätettävistä hoitoaineista 🙂

 3. Blowout suihke kuulostaa ehdottomasti mielenkiintoiselta. Toki muutkin tuotteet.jennifer on suosikki myös. 🙂

 4. Oo, tästä en oo kuullukaan aiemmin! Jenniferin hiukset on aina niin upeet!
  Mulle kävis varmaan paremmin Instant repair. Blondattu pitkä tukka kaipaa hoitoa mutta ei liian raskasta ettei lätsähdä.

 5. Näin näitä Lontoossa lomailessani ja jäi harmittamaan, etten ostanut yhtään tuotetta. Blowout kiinnostaisi erityisesti.

 6. Blowout föönaussuihke olisi omalle sileälle hiuslaadulle parempi!
  Kiitos uuden ja vieraan merkin esittelystä!

 7. Uuuu, tuo Instant Repair ois mulle passeli! Oonkin kaivannut Living Proofista juttua, vaikka se onkin mun opiskelijabudjetille liian kallis sarja. Ehkä mulla on joskus varaa, ja Jennifer Aniston <3

 8. Molemmat tuotteet kuulostaa tosi hyviltä ja kumpikin sopisi myös omiin tarpeisiin. Koska kamppailen jatkuvasti luonnonkiharaisen tukkani kanssa (kuiva, karhea ja takkuuntuu), niin valitsen sen Instant Repair -tuotteen. 🙂

 9. Living proof kuulostaa merkiltä joka pitää muistaa ensi kerralla hiustuoteostoksilla. Instant repair kuulostaa juuri siltä, mitä oma tukkani tarvitsee!

 10. Blowout föönaussuihke ehdottomasti. Mä inhoan föönausta, koska se vie niin tuhottomasti aikaa. Josko tämän avulla sekin olisi miellyttävämpää 🙂

 11. Blowout-föönaussuihke ois mulle parempi. Jos haluan, että hiukset ei roiku päätä myöten, niin mun on laitettava jotain tekstuuria tuovaa tuotetta ja föönattava ne. Toi nopeempi kuivumisaika ois ihan mahtava, koska käsi aina väsyy kun joudun ikuisuuden föönaamaan, että saan tän kuontalon kuivaksi. 😉

 12. Ehkäpä Blowout vois olla mulle käyttökelpoisempi, vaikkapa mistä tiedän vaikka ihastuisin kuinka tuohon Repairiin 🙂

 13. Blowout-föönaussuihkeen lupaukset kuulostavat juuri siltä, mitä mun luiru hento hiuslaatuni tällä hetkellä kaipaa (+lämpösuojani alkaa vedellä viimeisiään:)

 14. Ihana arvonta! Blowout kuulostaa just tälle paksulle tukan turrukalle sopivalta tuotteelta 🙂

 15. Haluaisin voittaa silottavan ja hiusta korjaavan Instant Repair -tuotteen, koska hiuksesi ovat usein todella karheat ja pörröiset. Tuotteelle olisi todellakin käyttöä. 🙂

 16. Vitsi! Molemmat kelpaisi mutta uuden polkan kanssa blowout ehkä kiinnostaa ihan vähän enemmän.

 17. Tuo blow out spray kukistaa uskomattomalta! Olen joskus kokeillut tuota shampoota ja hoitista ja ne olivat kyllä <3

 18. Blowout kuulostaa minulle sopivalta tuotteelta 🙂 ois ihanaa saada lisää volyymia hiuksiin. Yksi tuote minulta löytyykin Living Proofilta ja tykkään kovasti!

 19. Oi, ehdottomasti haluaisin testata tälle lättätukalle blowouttia. Josko se viimein olisi minulle se THE tuote!

 20. Meidän perheen pörröpäille kelpaisi silottava ja hiusta korjaava Instant Repair -tuote 🙂

 21. Tuo Instant Repair kuulostaa siltä, että sopisi itselleni ja tyttärelleni, joten sitä tavoittelen 🙂

 22. Ehdottomasti Blowout! Olen kuullut niin paljon kehuja siitä, pakko päästä itse myös kokeilemaan. 🙂

 23. Blowout olisi niin mun juttu! Paksuille, pitkille hiuksille hyvä lämpösuoja on ihan ehdoton, koska tukka on pakko föönata aina kuivaksi, muutoin se on märkä vielä vuorokaudenkin kuluttua 😛

 24. Instant Repair olisi varmasti oivallinen tuote minulle, sillä hiuksiani värjätään jokaiselle kampaajakerralla ja hiuslaatu on muutenkin karhean pörhäkkä. Hiustenkuivainta sen sijaan käytän ehkä kymmenen kertaa vuodessa, niin föönaustuotteille ei ole kovin kovaa tarvetta :).

 25. Blowout-föönaussuihke. Tuntuu uskottomattomalta, että on olemassa hiustuote joka nopeuttaa hiusten kuivumista. Minulla on paksut hiukset ja niiden kuivaaminen on aina oma projektinsa. Haluan ehdottomasti päästä testaamaan toimiiko tuote omassa tukassani.

 26. Föönausta erilaisten pohjatuotteiden kanssa tulee harrastettua useammankin kerran viikossa, joten Blowouttia olisi tosi kiva päästä kokeilemaan. Kivaa että sarjaa on näkynyt parissa blogissa viime aikoina, törmäsin joskus ilmeisesti aiemman maahantuojan kaupassa sarjaan ja kokemukset kiinnostavat kovasti.

 27. Moikka! Olis kiva saada vastaus ku n oon tätä jonkun aikaa miettinyt! Kirjotan siis itsekkin blogia ja teen myös tube videoita, yhteistöitä olen tehnyt mutta pr-näytteet kiinnostaisi kovasti sillä niistä voisi tehdä esim. ensivaikutelma juttu yms. Mitä kautta sä saat noi näytteet, en siis tarkoit amiltä merkiltä vaan yleisisti merkkien kohdalla?

  • Heippa! Aloin saada tuotenäytteitä pr-toimistoilta ja maahantuojilta kun olin kirjoittanut blogia noin kahden vuoden ajan. Tärkeintä pr-tahoille on, että blogilla/tubekanavalla on vakiintunut ja aktiivinen lukijakunta jotta tuotteet saavat näkyvyyttä. Mun tapauksessa useat yritykset ovat ottaneet muhun itse yhteyttä, mutta mikään ei tietysti estä kysymästä testituotteita omatoimisesti haluamiltaan merkeiltä. Yhteystietoja en valitettavasti voi jakaa (mulla ei ole siihen lupaa), mutta Google auttaa jo eteenpäin niiden kanssa 🙂

   Hauskaa bloggailua ja vloggailua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework