Ampparitukka

Vierailuni Schwarzkopfin PR-tilaisuudessa johti siihen, että sain kampaamoajan Pia Oijusluomalle. Hän loihti mulle mitä ihanimman persikkatukan ja tukkaa tehdessä tuli puheeksi Schwarzkopfin hiustrendinäytös myöhemmin keväällä. Lupauduin Pialle malliksi näytökseen ja kuten Snapchatissä (@liiallisuuksia) mua seuraavat huomasivat, näytös oli eilen ja mallitukka on nyt todellisuutta. Sain tänään väänneltyä tukan vielä kuivashampoon avulla kuosiin ja nyt pääsen paljastamaan koko ihanuuden myös täällä blogin puolella.

KATTOKAAS TÄTÄ!

Tää tukka on oikea karkkihiusten multihuipentuma. Pian hiustrendikokonaisuuden inspiraatio oli Punk & Urban Sports, joten neonvärejä ja erikoisia leikkauksia piisasi. Mun tukassa inspiraationa käytettiin persikkaa, joka liukuu keltaisen kautta pinkkiin jotta väristä tulee eläväisempi. Näytökseen saatiin päälle sporttilegginssit ja upeat bomber/nahkarotsit, sekä punk-tyylinen meikki ja feikkiläväreitä. Harmi, että koko lookista ei ole kuvaa 🙁

Ihanaa hiuksissa on tuo piilossa oleva pinkki osio, jonka voi halutessaan kääntää esille ja saada vielä raflaavamman tyylin. Nämä hiukset herättävät tosiaan kirkkaudessaan huomiota ja saan kadulla kulkiessa katseita ja huutoja vähän joka puolelta. Hassua, kun on tottunut ihan anonyymiin oleskeluun 😀

Ra-kas-tan tätä leikkausta, joka on aivan upea taidonnäyte jälleen kerran! Huoleton, mutta tyylikäs ja erittäin chic kampaus joka ei säikähdä tuulta tai pörröttymistä. Täydellinen malli, joka toimii niin sivu- kuin keskijakauksellakin ja on helppo föönata kuosiinsa, vaikka olisi tällainen tumpelo kuin mä. Muotoiluna käytettiin yksinomaan hiuspuuteria föönaustuotteiden lisäksi, sillä niin leikkauksen tarkkuus tulee parhaiten esille.

Hiusten shokkiväri ei suinkaan ole pysyvää vaan väristä tehtiin tarkoituksella nopeasti haalistuva, sillä en välttämättä kovin pitkään viihdy näin neon-kirkkaana. Tämän olisi tarkoitus parin pesun jälkeen haalistua kuluneeksi, pastelliseksi persikaksi joka kuitenkin on edelleen tyylikäs. Mulla on toki myös valmiudessa erilaisia suoravärin hoitotuotteita, jos haalistuminen ei onnistukaan halutulla tavalla!

Hiusnäytöksen UPEITA trenditukkia pääsee seuraamaan muun muassa Instagramissa häshtägeillä #schwarzkopfprofessional, #elsuomi2016 ja #madetocreate. Pia Oijusluoman töitä löytyy hänen tililtään ja häshtägillä #pesujaleikkaus. Pian kampaamon nimi on Pesu ja leikkaus.

Muistatteks ampparijätskit? Miettikää, sillon ku eurot tuli niin ne makso 19cnt!

 

Mitäs tykkäätte tukasta? Onks jee vai nou?

 

Hiusten väri ja leikkaus saatu hiusmallikeikan vastineeksi, tiätty.

Comments

  1. Aivan ihana!! Tuo malli on sellainen, josta itsekin tykkään valtavan paljon. Ja väri sopii sulle niin mahtavasti; kiva että se on ajateltu niin, että näyttää myös haalistuessaan hyvältä. 🙂

    • ITSEPÄ. <3

      (ja tod. oikeesti! Tiedän, koska joka päivä koulun jälkeen käytiin ostamassa. S-marketin vastavetona Ingmanin perustuutit oli 0,19e monena kesänä putkeen. Arvaa söinkö tuhat.)

  2. UPEA! Näytät ihan Shirley Mansonilta, vaikka hänen hiuksensa ovatkin punaiset 😀 Mutta välitön mielleyhtymä tuossa hiuslookissa ja räväkässä värissä 🙂 Hiukset korostavat upeasti sun silmien väriä 🙂

  3. Mä katoin heti L’Occitanelilla, että nyt on joku uus bloggaaja saapunu paikalle, vaikka toki instasta olin sun uuden tukan nähny! 😀 Itselleni toi olis ihan kauhistus, mutta sulle sopii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework