Älyttömän kiva, pikkuinen paletti

Tuntuuko Urban Decayn Naked-paletti liian isolta? Löytyykö käyttöä vain ruskeille sävyille? Viehättääkö yksinkertainen värimaailma? Jos ajatuksesi ovat lainkaan samansuuntaisia, suosittelen lämpimästi MAC Amber x 9 -luomiväripalettia.

Paletti sisältää yhdeksän neutraalin sävyistä luomiväriä, joiden koostumus vaihtelee mattaisen kautta satiiniin ja kimaltavaan. Jumahdin tähän palettiin viikon ajaksi ja ymmärsin sinä aikana sen monipuolisuuden. Amberilla loihtii niin arki- kuin juhlameikinkin, joten se on kätevä erityisesti matkakaverina. Pikkuiset napit takaavat kämmeneen mahtuvan koon ja kauniin lopputuloksen. Jos jokin suosikki uhkaa kulua loppuun liian nopeasti, saa sen täysikokoisena MACin vakiovalikoimasta. Käydäänpä läpi sävy sävyltä!

Ylärivi: Cozy Grey – Kitties – Georgia Peach

Reunimmaiset sävyt ovat mattalaatuisia keskimmäisen Kittiesin ollessa hohtava Frost-luomiväri. Cozy Greylle olen löytänyt vähiten käyttöä: parhaimmillaan hennon harmaa sävy on tummempien häivyttäjänä. Kitties on ihana satiinibeige, joka pärjää yksinään luomella ja kulmaluulla korostuksena. Georgia Peach on kaikkien ruskeiden sävyjen paras häivytyskaveri tai hento varjostaja simppelissä meikissä.

Keskirivi: Ricepaper – Creative Copper – Cork

Hohtavin rivi. Shampanjakulta Ricepaper on laadultaan paletin huonoin, mutta toimii silmän sisänurkassa himmeänä valaisijana. Creative Copper on porukan glitterisin eikä ole kuparia nähnytkään, vaan puhtaan kultainen. Juhlameikin tähtisävy. Himpun verran hohtava, satiininen Cork on erinomainen varjostuksessa sillä se on luomella lähestulkoon mattalaatuinen.

Alarivi: Don’t Tell – Aromatic – Pepper, Please

Näyttävin kolmikko! Suosikkini Don’t Tell on violettiin nojaava harmaanruskea runsaalla kimalluksella. Ihana potenssiin yhdeksän! Matta Aromatic on neutraali tummanruskea, aina tarpeellinen sävy ja tuntumaltaan laadukas. Erikoisin sävy on Pepper, Please jossa mattaisella pohjalla on kultaista glitteriä. Ei osuvin valinta palettiin, mutta pigmenttisenä sävynä loistava luomivärirajaukseen.

Tässä hieman osviittaa siitä, miltä Amberilla tehty meikki näyttää. Koko luomella yksi suosikeistani, Kitties, ja luomivaossa varjostuksena sekoitus tummemmista sävyistä. Jokaisessa Amber-meikissä olen käyttänyt kolmea tai useampaa sävyä, sillä niin meikistä tulee mukavan moniulotteinen.

38 euron hintaansa nähden paletti on todella kiva tuttavuus. Pigmentti on sävyissä vähintäänkin hyvää keskiluokkaa (onnetonta Ricepaperia lukuunottamatta) ja sävykombinaatio on kaunis yhdistelmä mattaa, kimallusta ja häivytyssävyjä. Mä tykkään!

Ysipaletit kuuluvat MACin vakiovalikoimaan ja niitä saa ostettua Tampereen, Turun ja Helsingin Stockmannin pisteiltä, toivottavasti pian myös nettikaupan puolelta. Amberin lisäksi yhdeksikköihin kuuluvat sinisävyinen Navy, punasävyinen Burgundy ja violetti Purple. Amber ja Burgundy lienevät näistä suosituimmat ja nyt mulla on ne molemmat.

 

Viehättääkö tämä minipaletti? Joko nudehuuma alkaa olla ohi?

 

Comments

  1. Oih, tää on ollut mun himotuslistalla ilmestymisestään asti! Eikä vähiten siksi, etten omista näistä sävyistä yhtäkään! Onneksi tää kuuluu vakkarivalikoimaan niin voin muhitella ostopäätöstä rauhassa 🙂

  2. Nämäkin ovat himotuslistalla – saas nähdä kuinka käy jos keväällä pääsen useammankin kerran isoon kaupunkiin ja Stockalle vierailemaan, saattaa olla, että noilta reissuilta tarttuu ihan kohtuudella kosmetiikkaa mukaan jos nyt ei jotenkin ihmeenlailla löydy sitä itsehillintää tässä välillä 😀

    • No hei, se on vaan oikein se 🙂 Laadukkaat meikit ilahduttaa vielä pitkään ostohetken jälkeenkin. Ja jos tuut Helsinkiin käymään, ni tsekkaa ihmeessä myös Lush! Mä en voi enää käydä siellä, ku AINA tarttuu jotain perhana mukaan :’D

  3. Pitää tutustua tähän jahka Maybelinen Nudepaletin käyttö alkaa tympiä ja kaipaa jotain laadukkaampaa. Tällä hetkellä olen töissä paikassa, jossa suositaan maltillista meikkaamista, joten nudepaletit on just mielenkiintoisia. Onneksi niin monella merkillä on omansa, että eri tuotteet tuo piristystä muuten neutraaliin meikkaukseen.

    • Työmeikkeihin tämä paletti on ihan omiaan! Musta kaikki napit oli tässä hyviä ja niitä yhdistelemällä saa yllättävän mielenkiintoisia kokonaisuuksia aikaiseksi. Smokya ja arkea tasaisesti.

    • No eipä perhana ole! Aitokarvasivellin nappaa ihan kiitettävästi siitä väriä, mutta synteettisellä tulee vaan haaliaa hohtoa. Eli riisipaperi on selkeesti se heikoin lenkki. Kumma, että on noinkin paljon vaihtelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework