Alennusihanuudet

Kerronpa ensin hieman faktoja.
1. Minulla ei olisi varaa ostella meikkejä, ei edes alesta.
2. Tiesin jo että siihen se kuitenkin menee, ennen kuin edes olin ajatellut enempää kuin ”voisin käydä kaupungilla töiden jälkeen…”
3. En vain osaa olla ostamatta jos saan haluamani tuotteen tarpeeksi hyvällä alennuksella. Mistä sellaisen itsehillinnän löytää?!

Suuntasin siis kohtalokkaan torvikvintetin soidessa Sokoksen kosmetiikkaosaston alehyllyille. Yritin sitä ennen kierrellä tuskaisen kuumissa vaatekaupoissa, jos vaikka olisin saanut itseni väsytettyä ennen Sokosta. Vaan ei… Jalkani talsivat määrätietoisesti Sokkariin ja siellä sitä oltiin, kaiken alekrääsän keskellä.

Mukaan tarttuivat siis nämä. Käytin 30,95 euroa ostoksiin, jotka normaalisti olisivat maksaneet 84,40 euroa. En vain voinut vastustaa. Tässä vielä listaus:

IsaDora Bonbon Mint -50%
IsaDora Lilac Daydream -50%
Clinique Quick Eyes Cream Shadow -70%
MUS Gloss Lips Posh -70%
MUS Lipstick Sealer -70%
Rainbow vanutyynyt ja -puikot, hintaa 1e/pakkaus (norm. 1,50e?)

Vasemmalla Bonbon Mint, oikealla Lilac Daydream. (really?)

IsaDoran sinkkuluomivärejä olin katsellut jo keväällä kaihoten, varsinkin tuota minttua. Stockan kuun alun alessa ei ollut jäljellä muita kuin tuota lilaa ja sinistä, joten en inspiroitunut ostamaan vielä silloin. Nyt mukaan tarttuivat kuitenkin nämä ja hyvä niin: ovat nimittäin erittäin ihanat sävyt!

Lipstick Sealer muodostaa kuivuttuaan hassun, kuivuneen liiman kaltaisen pinnan.
(Huijasin, Cliniquen luomiväri jäikin pois swatcheista.)

Tässä vielä swatchit kaikista. MUS:n huulikiilto on taas osastoa ”my lips but better”, mutta kerrankos jos sitä nyt reilulla neljällä eurolla sellaisen saa… Lipstick Sealeria en ole vielä kokeillut (tuotteen tarkoituksena siis estää huulipunan leviäminen juonteisiin), postausta tulossa siitä myöhemmin.

Sisänurkassa Cliniquen voidemainen luomiväri sävyssä Starlit Pink, ulkonurkassa IsaDora
Bonbon Mint. Alaluomella IsaDora Lilac Daydream. Rajaus Lumene Natural Code Eye
Intensifier. Korosteena kulmaluulla Inglot pearl 393.

Olin niin innoissani näistä löydöistä, että pakkohan niitä oli päästä kokeilemaan heti. Tein meikin joka ei todellakaan ole ”minua”: hempeää vaaleanpunaista, minttua ja lilaa, oih. Tykkäsin tästä kuitenkin kovasti. Cliniquen voidemaisen luomivärin levityksessä oli aluksi ongelmia, kun en tiennyt millä sitä parhaiten levittäisi (päädyin lopulta tukevaan, pieneen siveltimeen). Ihan loistava sävy tämä on kyllä, vaaleanpunainen joka ei ole liian lämmin.

Tässä sitä taas ollaan. Onnellisena, mutta rahattomana.

Oletko tänä kesänä tehnyt hyviä alelöytöjä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework