Aivan hyvä perusvoide

Haluaisin kirjoittaa arkisesta mutta kivasta asiasta, nimittäin toimivasta vartalovoiteesta.

Olen mukavuudenhaluinen ja laiska ihminen, ja peruskauneudenhoitoon liittyvät rutiinit jäävätkin minulla alkuinnostuksen jälkeen helposti unholaan. Nyt olen yrittänyt tsempata ja kuoria kasvoni ja vartaloni viikoittain sekä tehdä hiuksillenikin jonkinlaisia hoitotoimenpiteitä.

Vartalon rasvaus on yksi rutiini jota olen, jos en suoranaisesti inhonnut niin ainakin vältellyt. Suihkun jälkeen jotenkin unohdan koko asian ja jatkan päivääni sääret kuivuudesta karheina ja iltaisin kun olisi aikaa, en mukamas ehdi tai jaksa hieroa rasvaa hipiääni. Meikkien pesu ja naaman rasvaus saa riittää, enempään en pysty. Säärien rasvaus tyssää johonkin aivan idioottiin asiaan, kuten siihen että Body Shopin butteripurkki täytyy kiertää auki ja sehän on kamalan vaivalloista tai että Yves Rocherin voiteen avausmekanismi on hieman jäykkä ja voide ei imeydy kunnolla, tyhmää siis. Lisäksi jos vartalovoide täyttää kriteerini imeytymisen ja lopputuloksen perusteella, on se ihan saamarin kallista kumminkin ja joudun säästelemään sitä mikä ei suinkaan ole voiteen tarkoitus.

Nyt olen kuitenkin löytänyt voiteen, jolla minäkin jaksan itseni rasvata lähestulkoon päivittäin (ja se on minun tapauksessani jo paljon). Voide on niinkin tavallinen kuin Garnierin Intensive 7 Days Replenishing Lotion, mangon tuoksuisena.

Tämä voide on:

– riittoisaa
– hyväntuoksuista
– halpaa (400ml muistaakseni 2,90 tai 3,90 Hulluilta Päiviltä)
– toimivaa: jättää ihon kosteutetuksi mutta imeytyy silti nopeasti
– saatavilla lähestulkoon mistä tahansa kaupasta

Korkkikin aukeaa helposti ja tarvittaessa myös yhdellä kädellä 😀 Tätä voidetta raaskin käyttää reilusti niin kuin kuuluukin ja en ainakaan vielä ole kyllästynyt tuoksuun, sillä mango ei jää tuoksumaan iholle voimakkaana. Jalat tuntuvat kosteutetuilta kevyesti vielä seuraavanakin päivänä, pidempään en ole testannut sillä yleensä käyn joka päivä suihkussa.

En voi siis kuin suositella tätä tuotetta. Onko joku muu testannut tätä?

Comments

  1. Mulla on ihan sama juttu, sääret on ihan ällöttävän kuivat, mutta kun en JAKSA rasvata. Menee hirveästi aikaa JA sen jälkeen iho on ihan ”märkä” eikä vaatteitakaan voi laittaa päälle. Hirveä vaiva! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework