Äidin meikkipussilla: sinisen paluu!

Eräänä kevätpäivänä ollessani äitini luona käymässä päätin vilkaista hänen meikkipussiinsa. Tiesin jo ennestään, että äiskä on sinisen luomivärin fani (vaikka hän ei meikkaakaan juuri ikinä) ja yhden kasarisinisen luomivärin hän oli onnistunut säästämään huolimatta minun ja siskon tyhjennysinventaarioista… Kyseessä ei ollut mikä tahansa nevahööd-merkin jauhoinen mattaväri, vaan aikas mukavansävyinen ja laadukas Make Up For Everin sinisävy. Valitettavasti sävyn nimi oli pohjasta jo kulunut pois, mutta päätin silti tehdä meikin käyttäen tätä monelle niin vaikeaa väriä.

mus_sin

Meikistä tuli aika huurteinen, sillä lisäsin siskoni halpisluomiväripaletista vaalean siniturkoosia sävyä ja sotkin sitä yhteen MUFE:n tummemman sinisen kanssa. Meikki on muuten tehty sormin, sillä en tajunnut ottaa meikkisivellintä mukaan kotikotoreissulle.

mus_sin3

Myös rajaukseen löysin avun äidin jo suorastaan antiikkisista meikkivarannoista: Lumenen silmämeikkikynät sävyissä Ruiskukka ja Kissankello olivat kaikessa sinisyydessään oivat juuri tähän meikkiin. Tummemman rajauskynän puuttuminen vähän häiritsi omaa silmääni, mutta meikistä tuli silti yllättävän kiva näin… siniseksi.

mus_sin4

Meikissä käytetyt tuotteet:

– Lumene CC Cream
– Dior Hydrating Concealer, 001
– Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
– Make Up For Ever -luomiväri, sävynumero ei tiedossa
– nimetön halpisluomiväripaletti
– Lumene silmämeikkikynät, Ruiskukka/Cornflower & Kissankello/Bluebell
– IsaDora Big Bold Mascara

Aion jatkossakin tutkia äidin meikkipussukan vähän tarkemmin, jos sieltä löytyisi muita yhtä ihania aarteita kuin MUFE:n yllättävän kivanvärinen luomiväri 🙂

mus_sin2

Oletteko lähiaikoina kokeilleet sinistä meikkiä?

I tried some makeup products from my mom’s makeup bag and I should do this more often! I found an interesting, 80’s style blue eyshadow from Make Up For Ever! 🙂 I even created a look using it and a nameless cheap eyeshadow palette.

Do you like the blue look? 🙂

Comments

  1. just eilen laitoin sisänurkkaan turkoosia ja yhdistin sen kimalteiseen taupeen loppuluomella 🙂 kuulostaa ehkä jännältä mutta oon bongannut tumblrista pari tuollaista meikkikuvaa ja oli ihan piristävä ^_^

    • Oi, tuo kuulostaa aivan ihanalta yhdistelmältä! 🙂 Kiitos tästä ideasta, taidankin kokeilla tätä joku päivä kun luomiväreillä innostun taas leikkimään.

    • Jep, mäkin yllätyin siitä kuinka kiva väri se oikeastaan onkaan 🙂 Olin jo myymässä paria sinistä palettiani joille en ole löytänyt käyttöä, mutta nyt menee sekin uuteen harkintaan. Tai sitten ryöstän äidiltä tuon MUFE:n luomivärin… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework