Ah, niin erityinen!

Hih, otsikon kömpelö suomennos on tietenkin Sleekin Oh So Special -paletin nimestä. Olen huomannut, että spämmiä tulee eniten englanniksi otsikoituihin postauksiin joten pitäydyn toistaiseksi suomenkielisessä otsikoinnissa aina kun vain suinkin kykenen. Se johtaa siis tämänkaltaisiin jänniin otsikointeihin 🙂

Päätin änkeä kaikki kolme hyvin erityylistä meikkiä samaan postaukseen, sillä mulla on ihan jo runsaudenpula meikkikuvista. Voitteko uskoa, niin vähän täällä blogin puolella niitä kuitenkaan näytän! 😀 Yleensä syynä on se, etten muista tarkkaan tuotteita joilla olen meikin tehnyt ja siten koen vähän turhaksi postata niitä. Myös kuvien huono laatu saa minut vetäytymään meikkikuvien julkaisulta ja julkaisenkin mieluummin tuotepostauksia, joiden kuvat onnistuvat varmemmin. Kaiken lisäksi minulla on nyt uusi kamera (<3), jolla toivottavasti saan otettua uusia, parempia kuvia ja haluankin nyt päästä näistä ”huonommista” eroon!

No, se selittelystä ja asiaan. Inspiroiduin tavattomasti Oh So Special -paletin vaaleanpunaisista sävyistä ja tein Diorin tyyliin vaaleanpunaisen meikin. Uskalsin jopa jättää silmät rajaamatta.

Koko luomella on käytetty mattavaaleaa Bow-sävyä sekä siihen sekoitettuna luomen keskellä hennon vaaleanpunaista Pamper-sävyä. Ulkonurkassa on ihanaihana Ribbon, jota on syvennetty hieman lilalla mattasävyllä Wrapped Up.

Tykkäsin tästä meikistä hurjan paljon, ja vaaleanpunainen onkin löytänyt tiensä luomilleni useammin kuin kerran.

Seuraava meikki onkin sitä ominta mukavuusaluettani: ruskea meikki käyttäen beigeä The Mailia, ruskeaa Boxedia ja luomivaossa intensiteettiä on vielä tuomassa mattamusta Noir-sävy. Nudena sisärajauksena on jälleen Benecosin kajal sävyssä White. Taputtelin White-kynää myös silmän sisänurkkaan ja se todella tuo ihan uskomattoman ihanan hohdon koko lookkiin. Rajauksena on Sensain rajaustussi.

Tästä tuli mielestäni hyvin ”sensaistimainen”-meikki, eikö totta? 🙂 Olen iloinen, että onnistuin tässä meikissä hyvin. Tällainen ruskeiden sävyjen yhdistelmä onkin arkilookkini kulmakivi.

Seuraavassa meikissä onkin sitten vähän enemmän hohtoa! Tässä lainasin vaalean hohtavan sävyn koko luomelle MACin Paint Pot Bare Studysta ja ulkonurkan ja luomivaon metallinhohdosta vastasi Oh So Specialin Glitz-sävy. Tässä meikissä häivytykset eivät onnistuneet ihan nappiin, mutta tykkäsin Glitzistä sävynä paljon. Täydellinen smoky-meikkiin. Myös tässä on tuttu Benecos White – Sensai Liquid Eyeliner -kombo.

Mikä meikki oli suosikkisi? 🙂

Sorry for non-English titles but I’ve noticed that I get more spam comments if the title is in English.

I made three looks using Sleek’s Oh So Special palette:

– romantic light pink look with Bow on whole lid mixed with Pamper in center, Ribbon and Wrapped Up in outer corner
– my everyday brown look with The Mail on whole lid, Boxed and Noir in outer corner
– sparkly look with MAC Paint Pot Bare Study and Glitz from OSS-palette.

Which one is your favourite? 🙂

Comments

 1. Mulla on myös tämä paletti ja olen tehnyt sillä nyt pari kokeilua. Jännää on, että ideoita tulee kaikkien muitten sävyjen suhteen paitsi vaaleanpunaisten Ribbonin ja Pamperin :D.

  • Mulle sitten taas nuo vaaleanpunaiset ovat ihan suosikkeja! 😀 Kuinka voikaan mennä näin ristiin. No, onneksi paletti on mukavan monipuolinen ja sävyjä riittää 🙂

 2. Oi, ihanat Sleek paletit! Mun lemppari on sellanen limited edition paletti missä on monta erisävyisijä oransseja luomivärjeä, niin ihana ja täydellinen kesäpaletti 🙂 xx carolin, Min Boudoir

 3. Oih, upeat ripset sulla! Mitä ripsaria käytät (vai enkö mä puusilmä vaan huomannut, että se luki jossain ;)?

  • Voi kiitos Salla! 🙂 Mulla on luonnostaan aika hyvät ripset, joten mikä tahansa ripsari saa aikaan vähintään tällaiset mitä näissä kuvissa näkyy. Muistaakseni kuitenkin tuohon aikaan käytin ahkerasti Wet n Wildin Fergie-ripsaria, jota saa kerrostaa jonkin verran mutta lopputulos on, kuten näistä kuvista huomaa, mukavan ”pehmeä”.

 4. Ruskea on aina ihana! 😀 Kiva nähdä Oh so specialista meikkikuvia-oon niin monta kertaa laittanut sen ostoskoriin ja sitten jättänyt ostamatta. Ehkä se ensi kerralla pääsisi kotiin asti 😀

  • Jep, ruskea on ihan favourite <3 Ja hei, suosittelen tätä palettia ihan ehdottomasti! Sisältää niitä perusvärejä mutta myös jotain spesiaalimpaa ja on helppokäyttöinen 🙂

  • Sitä ei pretty.fi:ssä osunut nyt silmään! 🙁 eipä se tilausta estänyt,acid-paletti ja se glitteröveripaletti meni tilaukseen.. 😀 Tuon nappaan heti kun sitä sinne tulee!

  • Voi että, se on varmaan sitten loppunut sieltä :/ No, Sleekin omilta sivuilta saa sen tilattua myös jos ulkomailta tilaaminen ei pelota.

 5. Kauniita meikkejä kaikki, tosi vaikea sanoa suosikkia 🙂

  Mulla on meikkikuvien kanssa aina vähän vaikeuksia, tuntuu etten osaa ottaa niin hyviä kuvia että kannattaisi julkaista. Tai sitten ajattelen, että meikki ei muutenkaan ole julkaisukelpoinen, tai jotain muuta tyhmää. Mutta olen viime aikoina tsempannut ja antanut mennä, koska olen huomannut että meikkikuva-postit ovat ainakin mun blogissa niitä kaikkein luetuimpia. Ihme juttu!

  Sun kuvat on muuten aina upeita, ja mä kyllä ainakin tykkään meikeistä vaikka ei ihan täsmälleen tietäisikään millä tuotteilla ne on tehty. Haastaa kokeilemaan, millä oman kokoelman yksilöillä saisi samantapaista aikaan, eikä aina tule rynnättyä ostamaan uutta 🙂

  • Kiitos paljon Juille! <3 Mukava kuulla, että kuvat miellyttävät silmää 🙂 Tulevaisuudessa ne ovat toivottavasti vielä parempia uuden kamerani myötä.

   Mäkin huomaan yllättävän harvoin kaipaavani tietoa siitä, millä sävyillä jokin meikki on toteutettu. Juurikin tuo inspiraation hakeminen on ehkä se, mitä eniten itsekin teen 🙂 Omista varastoista kun löytyy meikkituote jos toinenkin…

  • Ajattelin ihan samaa kuin Juille ja sinä Elisa, vaikka meikkivarastoni eivät edes mitenkään mittavat – en yleensä edes lue, mitä tuotteita värimeikeissä on käytetty, tutkin vain väriyhdistelmiä, varjostuksen ja rajausten muotoja ja sen sellaista. Ihon meikkaamista koskevia juttuja lukiessani taas olen hyvinkin kiinnostunut tuotetiedoista. Elisa, ihan yleisesti haluan sanoa että sinun blogiasi on ilo lukea. Kauniiden kuvien lisäksi täällä saa nauttia viehättävästä persoonastasi.

  • Olipa ihanasti sanottu! Kiitos paljon kehuista. Yritän kirjoittaa niin, että mahdollisimman moni saisi tekstistä ja kuvista irti paitsi informaatiota, myös jotain minusta ja persoonastani. Hyvä, että se on välittynyt myös ruudun sille puolelle 🙂

   Nyt ihan muikistelen täällä, kun sanoit niin kovin nätisti. Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework