7 instasuosikkia!

Heini teki hauskan instapostauksen ja mä heti matkin! Kuvia ottaessa tajusin, että mun seuraamat instatilit on keskittyneet aika lailla kolmeen juttuun: brändien tileihin, kanssa-bloggaajakollegoihin ja eläimiin. Poimin tähän postaukseen nyt niitä ”muita” mitä joukosta löytyy ja tietty koiria koska ne nyt vaan on <3

image

Efva Attlingin korut on monen kaverin suosiossa ja ymmärrän kyllä miksi. Efvan korut on tyylikkäitä, mutta niistä löytyy myös asennetta ja raffimpaa muotoilua jos niin haluaa. Olen tosi huono käyttämään koruja, mutta ehkä se johtuu siitä ettei mulla ole oikein koskaan ollut sellaisia todella mieleisiä…? Efvalta hankin kyllä seuraavan koruni! Erityisesti miellyttävät mallit ovat kuvan Eden, Chain Gang -sormus, Take No Shit -kaulakoru ja herkät rannekorut, kuten Twosome, I Love Me Herkimer ja Kisses & Stars.

image

Bodypaint-festarien tililtä löytyy maailmanluokan maalauksia, upeita special effects -monstereita ja vaikka mitä. Tili päivittyy aktiivisesti Wold Bodypainting -järjestön kuvista: löytyy erilaisten työpajojen tuloksia, poimintoja eri artisteilta ja tietty itse bodypaint-festivaalien satoa. Näissä kuvissa jos missä mielikuvitus laukkaa!

image

Jessica Jonetta oli tatskaajana mulle etäisesti tuttu, mutta kun aloin seurata tyypin instaa niin hänen tyylistään tuli kyllä ihan feivörit. Ihanaa värien käyttöä, paljon eläinkuvia (tärkeä!), monipuolinen tyyli ja aktiivinen päivittäjä. Jessica vaikuttaa Tampereella Below Zero Tattoossa ja sinne kyllä käy tieni, kun tatskan hankin.

image

Made of Sundays -verkkokaupan tilin bongasin Ilonan avustamana. Kaupan sisustustarrat on vaan niin söpiksiä! Tili ei käy tylsäksi, sillä valikoimasta löytyy paljon kuoseja eri väreillä ja lisäksi tilille linkataan asiakkaiden kuvia, jolloin näkee miltä tarrat oikealla seinällä näyttävät. Olen jo suunnitellut meidän yhdelle seinälle sadepisara-tarrat ja omaan kosmenurkkaukseen yksisarvistarran. En tiedä, miten pystyn pitämään edes osan kämpästä tarravapaana alueena: nää kun on kaikki niin ihania!

image

Sitten eläimiin. Anita (cockerspanieli), Tattinen (whippet) ja Manaatti (berni) seikkailevat omalla instatilillään ja tää kolmikko on parasta, mitä internetille on tapahtunut ehkä ikinä! Jokaisen koiran erilainen luonne tulee ilmi niin hyvin jokaisesta kuvasta ja koirien aivoituksia saa ihmetellä päivästä toiseen. Anita Hirvonen on ärtsy täti, joka tuomitsee kaiken ja kaikki. Mikään ei ole koskaan riittävän hyvä, paitsi tietty Antsan frisyyri joka kääritään joka aamu letille, nutturalle tai ponnarille. Tattinen on riidoissa puolueeton (Sveitsi!) ja epävarma vähän kaikesta, eikä tiedä uskaltaakohan näissä nettikuvissakaan nyt oikein olla koska foliohattu. Manaatti rakastaa suuresti kaikkia ja kaikkea, on kilteistä kiltein äiskälle kantelija ja valloittaa sängyn ihan hetkessä. Mahtavat tyypit <3

image

Hkidogs on instatili, joka kuvaa koiria (välillä muuallakin kuin Helsingissä). Koirasta kerrotaan nimi ja yhden lauseen kuvaus, sekä rotu ja ikä jos tiedossa. Kuulostaa tylsältä, mutta on musta älyttömän mielenkiintoista! Olen itse asiassa monesti miettinyt että tällainen tili pitäisi olla, eli tosi hyvä että joku on tällaisen keksinyt. Kuvat on otettu laadukkaasti eikä luvassa ole sumeita instaräpsyjä. Jännä, kuinka näistäkin kuvista huomaa eläinten persoonallisuuden ihan ensivilkaisulla 🙂

image

Ja viimeiseksi jotain, jonka edessä mä oon ihan avuton. Tonkey-koiralla on 408 000 seuraajaa eikä ihme: karhunpennun näköinen sharpei on ehkä maailman söpöin otus. Vaikka olen asiaankuuluvan huolestunut näiden rutturotujen iho- ja silmäongelmista, niin Tonkeyta mäkään en pysty vastustamaan. Sulan joka ikinen kerta, kun näen uuden päivityksen ja suusta tulee vain lässytyksensekaista piipitystä. EI VOI OLLA MITÄÄN NÄIN IHANAA MÄ EN KESTÄ!!! Ps. Häshtägit on osa tilin antia! #SquishySnoot

 

Mitä tilejä seuraatte instassa? Vinkit kommentteihin! Etenkin jos söpöjä eläimiä!

 

Comments

 1. instagram.com/princesscheeto
  instagram.com/mycatkyle
  instagram.com/lorikeetlove
  instagram.com/catloavesofinstagram
  instagram.com/shiba_penelope

  siinäpä muutama vinkki 🙂

 2. Äidilläni oli sharpei, joka ikävä kyllä pari vuotta sitten jouduttiin munuaisen vajaatoiminnan takia lopettamaan(oli kyllä kuitenkin jo yli 10v), kun meni jo todella huonoon kuntoon. Muuten se oli kyllä suhteellisen terve tapaus paitsi allergiaruokaa sille piti eläinlääkäristä ostaa ja ihan jalostukseenkin tuota tyyppiä käytettiin juurikin hyvän terveytensä vuoksi 🙂 Mutta en siis tietenkään kiellä sitä etteivätkö tietyt rodut ylijalostuksestaan kärsisi.

  • No siis oma kokemus eroaa aina joukosta 🙂 Jokaisessa rodussa on satavarmasti täysin terveitä yksilöitä, mutta vasta ison otannan perusteella huomataan niitä ongelmia. Eihän shar pein rakenne ole ryppyineen mitenkään luonnollinen tai käytännöllinen, ihan väkisinkin puhtaudesta tarvii pitää eri tavalla huolta ja huolehtia ettei iho tulehdu. Myös tuo Tonkey on käynyt silmäleikkauksessa, kun nahka painoi näköä 🙁 Mutta se ei tosiaan estä sitä etteikö tietyn rotuiset olisi aivan ihania luonteita ja mahtavia tyyppejä <3 Omallakin koiralla on pienille koirille tyypillinen, perinnöllinen patella luksaatio (toinen polvi on arvioitu kakkoseksi), mutta ei se tee siitä yhtään vähemmän arvokasta mulle tai koko rodusta sairasta tai kamalaa.

 3. Jessi on tehny yhen mun tatskoista, ja suosittelen lämpimästi! Sen tekemä on mun lempparitatuointi 🙂 Mun mielestä se on tehny myös Saara Sarvakselle, jos oikein muistin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework