Mustan rajauksen sijaistaja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värikäs rajaus on suosikkijuttuni, mitä tulee arkimeikkiä piristäviin jippoihin. Arkimeikki koostuu minulla tavallisimmillaan vaaleasta ja tummasta luomiväristä terästettynä rajauksella. Joskus perusmustaa sijaistaa virkeän värinen viiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikki on poskettoman helppo toteuttaa: vaaleaa luomiväriä koko luomelle, tummempaa ulkonurkkaan ja koristeeksi rajaus. Toki tuttuun tyyliini hinkutin häivyttelyjä vähän liiankin kanssa enkä tainnut loppujen lopuksi pitäytyä aivan kahdessa sävyssä, mutta ymmärtänette tekniikan. Huisk huisk ja sviip.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helpointa värikkäiden rajausten kokeilu on aloittaa tummista ruskeista ja sinisistä, jotka eivät poikkea tavanomaisesta mustasta liikaa. Tässä meikissä käyttämäni rajaus on jälleen bodypaint-maalia, mutta yhtä hyvin tuotteeksi kävisi valmis värikäs rajaus tai kosteana levitetty luomiväri. Mikäli kokeilu menee pieleen, musta nestemäinen rajaus on helppo vetäistä päälle peittämään turhan railakas värivalinta.

 

Värikkäät rajaukset: kokeiletko innolla vai jätätkö catwalk-malleille?

 

Comments

  1. Täältä sun blogista tarttuu aina kivoja ideoita kokeiltavaksi, jee! Tätä täytyy ehdottomasti testata.:) Mulla on päivästä toiseen samaa mustaa Bobbi Brownin geelilineriä, ja ainainen skarppi, musta viiva alkaa jo vähän kylläsytättää.

  2. Mä hurahdan joka kevät värikkäisiin rajauksiin ja kesällä oikeastaan se on se juttu mun silmämeikissä, luomiväriä laitan paljon harvemmin. Kaunis meikki jälleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework