3D

Saan meikkeihini inspiraation yleensä toisista kauneusblogeista, ja niin tälläkin kertaa.

Sensaisti postasi jo jonkun aikaa sitten kiinnostavan tekstin 3D-tyylillä tehdyistä meikeistä. En tiedä teistä, mutta minulle tämä oli ihan uusi juttu 🙂 En muista nähneeni missään blogeissakaan tällä tyylillä tehtyä meikkiä, tosin voi olla etten ole vain kiinnittänyt tarpeeksi huomiota sävyjen asetteluun.

3D-meikissä on siis ideana, että tummaa luomiväriä on ulkonurkan ja luomivaon lisäksi myös sisänurkassa. Sisänurkassa, johon ainakin minä olen jo parin vuoden ajan laittanut ainoastaan vaaleaa highlighter-sävyä. Sensaistin postaus olikin oivallinen wake-up call: luomivärejä voi asetella myös toisin! 😀

Nimi 3D tulee siitä, että tumma ja vaalea luomiväri näin aseteltuina luovat kolmiulotteisen efektin.

Päätin tämän postauksen meikeissä paitsi testata tyyliä neutraaleilla sävyillä, myös kokeilla väriä jota en yleensä käytä meikeissä tai muutenkaan. Kuvat saa klikkaamalla isommiksi!

Ensimmäisenä perus-harmaanruskeaa meikkiä. Koko luomella Fyrinnaen Nijiro ja ulko- sekä sisänurkassa saman firman ruskeanpunertava Monarch Butterfly, jonka punaista kimallusta on yllättävän vaikea saada näkymään luomella (saati kuvissa).

Seuraavana vihreää, johon pitkän tauon jälkeen totuttelen uudestaan. Ja se on kiva juttu se! Koko luomella vaaleanvihreää 120-paletista ja tummana sävynä Wet ’n Wildin Cool As A Cucumber -trion sammaleenvihreää.

Viimeisenä vaaleanpunaista. Voitteko kuvitella! Mun luomillani on jotain ällösöpöä eikä vain dramaattisia smoky-meikkejä 😀 Tämä meikki on itse asiassa tehty kokonaan Wet ’n Wildin tuotteilla: vaaleanpunainen sävy on I’m Getting Sunburned -paletista ja tumma violetti/luumu aiemmin mainitusta Cool As A Cucumberista. ”Kurkkupaletin” ostin muuten aikoinaan Karkkipäivän Sannin hehkutuksen vuoksi 🙂

3D-meikki toimii mielestäni parhaiten kahdella sävyllä, joissa on toisiinsa nähden iso kontrasti. Toisaalta tällä saa myös arkimeikkiin kivaa twistiä, vaikka sävyt olisivatkin aika samankaltaisia.

Mistä meikistä tykkäsitte eniten? Onko 3D-tekniikka tuttu juttu?

I tried 3D make up inspired by Sensaisti. The key is to put dark shade also to the inner corner and this is how you get ”3D effect” on your lids. It’s actually really easy to do, whether you’re doing it with neutral brownish colours or striking out with pink. 3D make-up technique works best with just two shades: really light color and really dark one.

Which one is the best? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework