1.

Hei kaikille.

Dramaattista. Ensimmäinen postaukseni hurjassa blogosfäärissä. Jotta tästä ei tulisi heti alkuun romaanimittainen Tunnustukset- tai Mein Kampf -tyylinen elämäntarina, päätin esittää itselleni kysymyksiä jotka saattavat helpottaa lukijoiden tutustumista minuun ja blogini ideaan. Toivon mukaan pitäydyn ytimekkäissä lauseissa. Asiaan siis:

Kuka olet ja mitä teet?
– Olen Elisa, päälle parikymppinen opiskelija jolla on uskomaton kyky olla piittaamatta pankkitilinsä saldosta, kun vaatekaupan rekissä roikkuu ihan täydellinen mekko alehintaan. Sama ilmiö toistuu myös kenkäkaupoissa, kemppareissa sekä ruokakaupassa. ”Ai katsos, punajuuria tarjouksessa!” voisi olla mottoni. Shoppailuharrastukseni rahoitan osa-aikatöillä.

T-urbaanityttö rannalla.

Mikä on blogisi idea?
– Yksinkertaisesti esitellä hyviä alelöytöjäni, tekemiäni meikkejä ja ruokia joista pidän. Kuulostaa hieman sekalaiselta, mutta pyrin pitämään pääpainon kosmetiikassa, sillä en koe itseäni mitenkään erikoiseksi pukeutujaksi saati sen kummemmaksi kokiksikaan. Kosmetiikan koen tällä hetkellä omimmaksi alakseni, josta riittää enemmänkin juttua. Luvassa on myös juttuja siitä kuuluisasta Oikeasta Elämästä mikäli siellä jotain tapahtuu.

Okei, no annas tulla sitten vähän esimerkkejä erinomaisuudestasi.
– Öh, noh, öö… Paras alelöytö vähään aikaan on Selectedin beige juhlamekko, joka alkuperäiseltä hinnaltaan oli 120e ja jonka ostin kahdellakympillä. Kosmetiikassa taasen hamstrasin henkilökohtaiseen kemikaliooni Diorin viisikon hintaan 30e (norm. 63-69e). Ruokapuolelta parasta ilmaista hupia tähän aikaan ovat mustikat ja raparperit.

Kivat sulle. Mitä muuta puuhailet aleaddiktiosi lisäksi?
– Silloin tällöin harrastan myös jotain luovaa, kuten neulomista, virkkaamista sekä korttiaskartelua. Ehkä näitäkin tuotoksia nähdään joskus blogissa. Liikunnallisesti olen vähän rajoittunut, pitkäaikainen harrastukseni ratsastus on toistaiseksi tauolla ja muuten liikkumiseni koostuu lenkkeilystä ja pyöräilystä, joita kumpaakin teen liian harvoin.

Mitä haluaisit vielä sanoa ihmisille jotka blogiisi eksyvät?
– Blogi muuttaa vielä muotoaan, mm. banneri on työn alla ja muutenkin tästä olisi tarkoitus tehdä enemmän minun näköiseni. Postauksia kuitenkin aion julkaista säännöllisesti, muutamia on jopa varastossa (sekä meikkikuvia että tuotearvioita). Tulossa on esimerkiksi Inglot-meikkejä, tuotearvio ekoshampoosta, huulipunakeikistelyä, mekkokavalkadia…

Ai niin, mistä tulee blogisi nimi?
– Mietin pitkään alanko pitämään blogia. Muita kosmetiikka- ja lifestyleblogeja olen seurannut jo hyvän aikaa, mutta oma antoi odottaa itseään. Monet kaverini ovat kannustaneet tähän (toisistaan tietämättä), mutta minua arvelutti olisiko blogini liian samanlainen tuhansien muiden kanssa. Luulen kuitenkin nyt löytäneeni oman juttuni ja päätin ainakin kavereiden iloksi pistää tämän pystyyn. ”Miten niin liikaa?” viittaakin samanaikaisesti paitsi vaatteideni, kenkieni ja kosmetiikkani yhä kasvavaan määrään, myös siihen onko tämänsuuntaisia nuorten naisten elämästä kertovia blogeja jo liikaa.

Tervetuloa lukemaan Miten niin liikaa? -blogia!

Oma koira ja siskon vastaava.

<3: Elisa

PS. Ensimmäinen meikkipäivitys odotettavissa jo illalla!

Comments

  1. Kiitos kehuista 🙂 Yritän välttää sellaista jaarittelevaa tyyliä, vaikka se juuri on minulle ominaista. Olen nimittäin huomannut että en itse jaksaisi sellaista tekstiä lukea, joten toivottavasti olen selkeämpi siinä suhteessa.

    Apua, kyllä ainakin blogin esikatselutilassa näkyy Lue-nappi, täytyy vain kelata sivu ylös ja se lukee tavallaan bannerin yläpuolella. Ilmoittelehan jos et löydä, niin tarkistan näkyykö se ulkopuolisille ylipäänsä. Pitäisi ainakin :/

  2. Oot Elisa niin ihanan girly girl! Tunnen itteni ihan luolamieheksi ko luen tätä 😀 Ja ihanan näkösiä nuo sinun meikit! Paska vain kun mullon niin omituiset silimät ettei niihin toimi tuollaset hienouvet :S

  3. Ahahha kiitos 😀 Ja et ole luolamies, sullahan vasta onkin ihania meikkejä ja IHANAT silmät, ihastelen niitä aina! Lähde vaan rohkeasti kokeilemaan erilaisia luomivärijuttuja, niin siinä harjaantuu näkemään mikä sopii ja mikä ei. Ja ainahan sä voit tehdä omaan tyyliisi sopivan parodiapostauksen tämmösistä hömpötyksistä 😉

  4. Juu heh kyllähän tuo lue-nappi nyt tuonne ylös ilmestyikin 🙂 Tämä blogger kun tykkää välillä heittää minut ulos 😀 tai sitten itse en vain osaa käyttää.. Voi ei, tästäkin kommentista tulee jaarittelua! Hieman sitäkin vikaa minussa ^_^

  5. Kommenteissa jaarittelu on ihan fine 😀 Ja tuohan oli täyttä asiaa koko teksti! Itse kun lähden jaaritteluun niin se on sitten tyyliä lause, sivulause, seikka joka viittaa johonkin sivulauseen osaan, hassu anekdootti tähän osaan liittyvästä asiasta, sivulause, kauhistelua muuten vaan maailman menosta, vitsikäs lopetus virkkeelle, jota kuitenkin jatkan vielä, parilla pilkulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework